Over mij

Hey there! Mijn naam is Kris. Dank u voor het bezoeken van mijn site China Telefoon Review, dat is gewijd aan het onderzoek van hoge kwaliteit goedkope telefoons en andere gadgets.

Kris
Ik heb onlangs vond deze nieuwe hobby van het bloggen echt leuk. Ik heb beoordeeld videogames in het verleden. Tegenwoordig, Ik ben op zoek naar die goedkope smartphone die de functies van de iPhone heeft, maar de helft van de prijs. Dus samen met mij op zoek naar dat perfecte China gadget!

U kunt ook terecht op mijn andere website www.chinatabletreview.com. Het beschikt over de beste Chinese Tablet PC's.

103 reacties

Naar het reactie formulier

    • GARRY op Mei 24, 2012 bij 7:30 de
    • Reageren

    HI KRIS
    mijn naam is Garry in een stad genaamd wigan dat buiten Greater Manchester Engeland Ik ben op zoek naar een andere Android china telefoon als ik gekocht 2 weken geleden de THL v9 zeer mooie en snelle telefoon ik zou omschrijven deze telefoon als sexy,deze telefoon oorspronkelijk werd gekocht voor mezelf, maar mijn vrouw beweerde dat het.
    ik ben nu op zoek naar een telefoon voor mezelf ik blijf kijken naar de zopo zp200 mijn probleem is dat ik net als de Thl V9, maar ik hou van de specificatie van de zopo, maar deze telefoon is niet zo aantrekkelijk om naar te kijken, niet zoals de Thl v9 weet u een telefoon die is sexy en heeft dezelfde specificaties als de zopo ook raden jullie aan de zopo zp200, zo ja, waar kan ik deze telefoon te kopen tegen een goede prijs

    dankzij Garry E
    VAN Wigan Engeland

    1. Hallo Garry!

      Ik denk dat je een aardige vent, want je gaf de telefoon aan uw vrouw. Hoe dan ook, Zopo ZP200 is een van een soort, want het is een bril-gratis 3D. Als u op zoek bent naar een 3D-telefoon, de keuzes zijn Zopo ZP200 en LG Optimus 3D, Hoewel LG is duur. Maar persoonlijk, Ik denk niet dat 3D is een belangrijk kenmerk in een mobiele telefoon. Zopo ZP200 heeft een grote specs, maar ik ben het met u dat het niet erg goed uit.

      Als u op zoek bent naar een telefoon met goede looks en een performance vergelijkbaar met die van THL V9, Ik kan deze telefoons die ik heb opgenomen in mijn website: Lenovo A750, Lenovo LePhone 3GW101 (enkele sim), Zopo ZP100, en mijn persoonlijke keuze Jiayu G2. Ik ben van plan om Jiayu G2 kopen voor mezelf, maar het is nog niet uitgebracht in de markt. Ik ben geduldig te wachten op die telefoon uit te komen. Het is momenteel op pre-order, dus als je bereid bent om te wachten, Ik raad deze telefoon omdat het heeft betere specs dan THL V9 en het heeft goede lijkt te.

      Indien 5 inch scherm is goed voor u, check deze telefoons uit: Dolphin A80 en Tops i9200 Galaxy Note PAD.

      THL V9 is ook een van mijn aanbevolen telefoons. U kunt altijd een andere kopen THL V9 met een andere kleur. Beschikbare kleuren zijn zwart, zilver, en zwart / zilver.

      U kunt kopen deze telefoons op Fastcardtech. Ze hebben de laagste prijzen en ze bieden gratis wereldwijde verzending op geselecteerde artikelen. U vindt de links aan de onderkant van de pagina's van de telefoons die ik te zien.

      Beste wensen,
      Kris

        • GARRY op Mei 24, 2012 bij 5:07 pm
        • Reageren

        HI Kris
        bedankt voor het nemen van de tijd om te antwoorden op mij,je hebt gegooid roet in het eten, ik ben verloren voor keuze.
        zoals ik al zei ik al eigen Thl v9 dus ik weet dat de kwaliteit van deze telefoon en en scherm definitie
        je hebt gegooid mijn ogen naar de 5inch Galaxy / IHTC,dat zou uw keuze zijn op deze telefoon over de prestatie ten opzichte van de Thl v9 ze overeenkomen met het scherm prestaties en CPU als is het scherm
        QHD is ook de CPU zo goed in vergelijking met THL V9 als de de Galaxy ziet er een mooie phone.could ik vragen of deze telefoons zijn kopie telefoons ook met betrekking tot Fastcardtech Ik heb geen omgang met dit bedrijf had zijn ze een betrouwbaar bedrijf als ik de aankoop van de Thl

        beste wensen Garry

        1. Hey Garry,

          Het kiezen van de juiste telefoon kan verwarrend zijn. De 5 inch telefoons die ik noemde zijn tegen kopiëren telefoons behalve misschien voor Dolphin A80. Zij zijn klonen van de Galaxy Note (HDC Galaxy Note en Tops i9200 Galaxy Note PAD) terwijl men een kopie van HTC Raider 4G (IHTC Raider 4G). Ik ben geen fan van het exemplaar telefoons, maar ze hebben fatsoenlijke specs dat is waarom ik gekenmerkt ze op mijn website. Ik heb niet geprobeerd ze dus ik kan niet met zekerheid zeggen wanneer hun schermen zijn goede.

          Omdat je geïnteresseerd bent met een hoge kwaliteit schermen, dit zijn de toestellen met QHD-schermen die naar mijn mening goed zijn: IHTC Raider 4G (5.0 inch scherm), IHTC One X (4.3 inch), Een S IHTC (4.0 inch), IHTC Titan X310e (4.3 inch), en THL V9.

          Het AMOLED-scherm op de Samsung Galaxy SII wordt gebruikt door Lenovo LePhone 3GW101. Deze telefoon heeft een sexy ontwerp. Je zou willen om het te controleren.

          Een ander groot scherm is de retina-scherm. Dit is de een gebruikt door de oorspronkelijke iPhone 4S. iPhone-klonen hebben de 3.5 inch Retina scherm, maar de meeste van hen zijn enkele SIM-en microSIM alleen. Controleer deze telefoons uit: Thunderbird 4S, Goophone Y5, en Dami Y5 (met 1.2 GHz Samsung-processor).

          Een nieuwere scherm dat is uitstekend is het IPS-scherm gebruikt door de oorspronkelijke Apple iPad 2. Nu, Chinese telefoons hebben de IPS-scherm. Dit zijn de Jiayu G2 (pre-sale), SAMHAVE Aone / Shanghe Aone (pre-sale), en Lenovo A520 (roze kleur, kan geschikt zijn voor je vrouw).

          Fastcardtech is een betrouwbare online winkel. Gewoon met hen te communiceren al uw problemen of vragen voordat u een bestelling. Ze beantwoorden vragen van klanten binnen een paar uur. Hun Engels is misschien niet perfect, maar zij levert de goederen. En voor zover ik heb gezien, ze hebben de laagste prijzen online. Ik had geen problemen met Fastcardtech vóór. Ik kijk uit naar het kopen van een nieuwe telefoon van hen een keer Jiayu G2 komt uit.

          Het spijt me als ik je meer in de war met al mijn suggesties. Hoe dan ook, voel je vrij om te vragen mij meer vragen over de specifieke telefoons als je eenmaal hebt versmald uw keuzes.

          Beste wensen,
          Kris

            • GARRY op Mei 25, 2012 bij 4:51 pm

            hi Kris
            Ik heb een blik op de telefoons die u voorgesteld en i just cant lijken te vinden wat ik ben op zoek naar lol ik zou een telefoon willen met een groot QHD scherm het uitvoeren van de nieuwe android 4.0 ICS met redelijke cpu heb je suggesties Kris
            en bedankt Kris voor het nemen van de tijd om te antwoorden op mijn e-mails moet ik zeggen je Engels is zeer beter dan de mijne lol Maar goed, ik hoop dat je me adviseren
            en nogmaals bedankt Kris

            Best Wishes Garry

    2. Hi Garry,

      Het is mij een genoegen om u te helpen in uw zoektocht naar een nieuwe telefoon te vinden. Aangezien u wilt dat uw telefoon een grote QHD scherm en Android hebben 4.0, dit zijn de telefoons die uw beschrijving past: IHTC Raider 4G (5.0 inch scherm) en IHTC Titan X310e (4.3 inch).

      Tussen haakjes, het is leuk om dat een groter scherm mee met dezelfde resolutie (zoals QHD) minder PPI (pixels per inch), waardoor het niet zo scherp. Dus een QHD scherm (960×540 resolutie) een 5 inch scherm zou niet zo scherp als die van een 3.5 inch scherm.

      Zopo heeft de Android 4.0 update voor de ZP100 telefoon. Als u een geavanceerde Android gebruiker, u kunt kopen Zopo ZP100 en upgrade naar Android 4.0 van de website van Zopo's: zopomobileshop. Deze telefoon heeft ook een QHD scherm. Zopo ZP200 wordt ook QHD, maar het hoeft niet een Android 4.0 ICS update nog.

      Met vriendelijke groet,
      Kris

      • Lenovo P1 PRO op Juli 5, 2016 bij 10:22 de
      • Reageren

      Hallo,

      Ik kom uit Litouwen Rimantas, Ik wil uw mening over de telefoon Lenovo P1 PRO.

    • GARRY op Mei 26, 2012 bij 6:06 de
    • Reageren

    hi Kris
    dank daarvoor, Kris toen ik zei dat grote scherm ik had moeten zijn meer specifieke,Ik had moeten zeggen elke telefoon 5″ naar boven met een QHD scherm, de IHTC Raider 4G is een mooie telefoon, maar de schil is duidelijk het kan er anders uitzien als je zelf het,whats your opnion van de iHTC Raider 4G
    weet u elk ander 5″ naar boven QHD screen telefoons met een aantrekkelijke shell

    Beste wensen

    Garry

    1. Hallo Garry,

      Vanaf nu, IHTC Raider 4G is de enige telefoon die ik ken die heeft ten minste 5 inch QHD scherm. Misschien later op andere telefoon modellen zullen komen met dit type scherm.

      Kijkend naar de specs van IHTC Raider 4G, Het is zeer concurrerend. Het heeft dezelfde soort CPU (MT6575 1GHz), RAM (512 MB) en ROM (4 GB) de THL V9. Het enige verschil is de grootte van het scherm die groter is, de achterkant camera die een hogere resolutie heeft (8.0 megapixels), het besturingssysteem dat al de nieuwste Android 4.0, en het uiterlijk dat enigszins eenvoudige. Performance-wise Ik denk dat de IHTC Raider 4G heeft een voorsprong op de THL V9. Echter, THL V9 heeft het voordeel van haar ziet er goed uit.

      Beste wensen,
      Kris

        • Garry op Mei 27, 2012 bij 1:44 de
        • Reageren

        Hi Kris
        whats your mening over de HTC Amaze 4G Android 4.0, MTK6573, 4.1” Capacitieve multi-touch scherm, 8 Megapixels hoofdcamera, Autofocus,GPS,Wifi, de shell op deze telefoon lijkt alsof de telefoon heb ik de THL V9 goed zou ik zijn om te zeggen deze telefoon heeft een hogere spec dan de THL , ik was zeer verrast om deze originele telefoon te koop bekijk op fastcardtech als deze telefoon heeft android 4.0

        vriendelijke groeten Garry

        1. Hi Garry,

          Fastcardtech verkoopt ook originele telefoons, zoals Samsung en Motorola, maar ik denk niet dat dat is de originele HTC, omdat het wordt vermeld als “IHTC Amaze 4G” in Fastcardtech. Misschien heb je gemist “Ik” in de IHTC. Hoe dan ook, de THL V9 heeft betere specs, omdat de CPU is MediaTek MT6575 die 1 GHz terwijl de IHTC Amaze 4G is MT6573 die 650 MHz, hoewel MT6573 is nog steeds snel in vergelijking met andere 800 MHz-processors van andere chipfabrikanten. THL V9 ook 4 GB ROM en QHD scherm (540 x 960 pixels) terwijl de IHTC Amaze 4G heeft slechts 512 MB ROM (hoewel TF kaarten zijn het uitbreiden van opslag) en FWVGA scherm (480 x 856), dat is eigenlijk beter dan de meeste 4.0 inch schermen (de meeste zijn WVGA 480 x 800) maar niet zo goed als QHD. De voordelen die ik zie voor de IHTC Amaze zijn de 8.0 megapixel camera, de Android 4.0 systeem, grotere capaciteit batterij (2000 mAh) en een handig formaat dat makkelijk in de zak (4.1 inch scherm). Al het andere is vrijwel gelijk.

          Met vriendelijke groet,
          Kris

    • Garry op Mei 27, 2012 bij 6:49 de
    • Reageren

    Hi Kris
    kon je een kijkje nemen op deze telefoon voor mij is dit origineel Sprint 4G HTC EVO 4G 4.3 inch Android OS wifi 4G GPS 1GB ROM 512 MB de oorspronkelijke telefoon heeft 4g ook Android 4.0 Ice Cream Sandwich zou ik in staat zijn om te upgraden naar 4.0, Ik ben verward waarom wordt gesteld oorspronkelijke ik zou dankbaar zijn als je kon je ogen werpen op deze meer

    dank Kris

    Beste wensen Garry
    ps je moet ziek van mij dwars zit ik vergat te vragen is deze telefoon overtreffen de HTL v9 en anderen die ik heb gekeken naar

    1. Hey Garry,

      Het is geen moeite! Ik geniet van het delen van mijn kennis op smartphones aan anderen. In werkelijkheid, Ik kreeg meer kennis met uw vragen en daarvoor moet ik ook dank u!

      Ik keek naar de originele Sprint 4G HTC EVO 4G. Ik geloof dat het de originele HTC en het heeft goede specs. Echter, het netwerk kan alleen CDMA 800/1900 MHz. Controleer uw lokale telecom als ze steunen dit netwerk. Anders, deze telefoon zal niet werken met uw lokale SIM-. Ik zou kijken voor WCDMA telefoons, omdat ze zouden bijna overal in de wereld.

      Met betrekking tot de specs, Ik denk dat THL V9 is beter met haar QHD scherm. Alle andere specificaties zijn vergelijkbaar. Tegenwoordig, HTC EVO 4G kunnen niet worden bijgewerkt naar Android 4.0. Misschien later zal hebben een update, maar we zouden het niet zeker. Maar het belangrijkste is om eerst na te gaan of CDMA zal werken in uw land, wat ik betwijfel.

      Misschien heb je misschien leuk vindt deze telefoon, Huawei Honor. Het is 1.4 GHz, FWVGA scherm, en Android 4.0 update beschikbaar voor deze telefoon. Het is enkele SIM-al. Huawei is een van de grote namen in China. Ze hebben een quad-core Android-smartphone op zijn weg naar de markt.

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • Garry op Mei 27, 2012 bij 9:54 pm
    • Reageren

    Hi Kris
    alleen me lol te krijgen ik heb gekeken naar de Huawei Honour mooie telefoon, maar zeker im als een kind in een snoepwinkel op het moment lol,Maar goed, ik heb gemerkt dat dit toestel dat als mijn oog HDC Galaxy Note GT-N7000 Plus I9220 5,3 genomen” Capacitieve Scherm 3G WCDMA MTK6575 Android 4.0.3 Dual sim Dual standby 8MP WIF,Ik zou graag uw mening voordat ik mijn gedachten tot kopen of niet, deze klant heeft gedaan een video die wordt getoond op de website fastcardtech ik zou je op zoek naar mij Kris als je het niet erg vindt

    beste wensen Garry

    1. Hallo Garry,

      HDC Galaxy Note GT-N7000 Plus I9220 lijkt een goede telefoon te kijken naar de specs. Het is CPU is 1 GHz en is snel en het heeft Android 4.0. Plus het heeft een 8 megapixel camera die hoog. De 5.3 inch scherm is een pluspunt want het zou waarschijnlijk voldoen aan uw kijkervaring moet. Maar het is niet QHD zoals de THL V9. Dus verwacht het scherm te zijn niet zo scherp als THL V9. Maar ik denk dat is slechts een klein probleem.

      Ik keek naar de video en het eigenlijk is indrukwekkend. Het scherm is erg sympathiek en er zijn geen vertragingen. Ik denk dat dit een goede keuze voor een 5+ inch scherm telefoon. Neemt u mij vertellen of je zelf uw definitieve beslissing. Ik zou ook graag je hands-on te horen indrukken van de telefoon als je eenmaal hebt ontvangen.

      Beste wensen,
      Kris

    • Garry op Mei 28, 2012 bij 12:45 de
    • Reageren

    hi
    Kris
    geen probleem mate zal ik u laten weten, zijn op zoek als ik waarschijnlijk kopen deze telefoon.
    met betrekking tot de Thl v9 mijn vrienden op het werk kan niet geloven hoe goed de telefoon is,voor de prijs
    fastcardtech verkopen twee cpu versie van deze telefoon dus je moet op de hoogte bij de aankoop van.

    keer bedankt Kris

    beste wensen Garry

    1. Hi Garry,

      Ik ben blij dat je je volgende telefoon gevonden. Ik hoop dat je zou echt tevreden zijn met het. Bij het kopen van de telefoon, gewoon communiceren al uw zorgen of verzoeken met Fastcardtech, graag als je wilt accessoires of speciale software met het.

      Goed, Ik hoop dat ik je ervaringen te horen van uw nieuwe telefoon snel!

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • Garry op Mei 29, 2012 bij 4:44 de
    • Reageren

    Hi Kris
    ik heb plaats een bestelling bij fastcardtech voor de HDC Galaxy Note Plus MTK6575 I9220 5,3″ ,ik heb nog nooit besteld fastcardtech vóór, na het plaatsen van mijn bestelling Ik googled fastcardtech beoordeling, nu heb ik hun bezorgdheid en ongerustheid
    als klanten beoordeling zijn niet goed,je zou enig licht schijnen op de klant van het bedrijf service en reputatie
    als je Chinees zou je weten best Kris.
    met betrekking tot je laatste e-mail hoe bedoel je als ik wil toebehoren of speciale software met het. zeggen als ik vraag ze geven gratis lol,ik zou graag spb 3d-schil app heb je dit gezien, Ik ben benieuwd of fastcardtech zou dit geven voor gratis lol

    toch zorgen Kris en ik zal houden-touch

    Beste wensen Garry

    1. Hi Garry,

      Fastcardtech is rond de verkoop van mobiele telefoons en andere elektronische goederen sinds 2005. Hun jaar van het bestaan ​​is het bewijs dat zij betrouwbaar zijn. Ik heb veel goede opmerkingen over Fastcardtech. Echter, kunt u ook tegenkomen negatieve feedback van sommige klanten. Dit is gewoon normaal voor online shops. Een factor kan zijn omdat de taalbarrière. Aangezien zij een Chinese winkel, sommige klanten hebben gevonden met hen te communiceren moeilijk, omdat sommige van hun klanten agenten hebben geen goede kennis van het Engels. Dit soms resulteren in miscommunicatie.

      Dus niet te veel zorgen over te maken. Als je denkt dat dat je geen problemen met de communicatie met de Fastcardtech als je besteld hebt, dan zul je wel goed. Ik denk dat ze een volgsysteem voor hun bestellingen, zodat u kunt controleren zodra deze is verzonden. Over de accessoires of speciale software, kunt u een verzoek te. Sommige kunnen vrij, terwijl anderen tegen meerprijs, afhankelijk van het item dat u besteld. Algemeen, ze weg te geven een gratis scherm guard of een lederen case voor een aantal orders. U kunt hen vragen over het.

      Hoe dan ook, vertel me als er iets omhoog komt.

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • Garry op Mei 29, 2012 bij 5:31 de
    • Reageren

    hi Kris
    alleen me weer Kris ten aanzien van HDC Galaxy Note Plus MTK6575 I9220 5,3” Capacitieve Scherm 3G WCDMA MTK6575 1Ghz Android 4.0.3, fastcardtech als gewoon gevormd me dat deze telefoon niet Adobe Flash Player ondersteunen 11.0 ik doe niet onder staan ​​als deze telefoon is het nieuwe besturingssysteem in combinatie met dit wezen van de nieuwste
    telefoon als android market toont alleen adobe flash 11.0 als dit is geïnstalleerd op mijn Thl v9 telefoon
    Ik heb zojuist FCT een e-mail te informeren als deze telefoon zal niet streamen op het internet zoals VEVO dan wil mijn bestelling te annuleren kunt u uit te vinden voor mij over de flash player bedanken weer Kris

    beste wensen Garry

    1. Hallo Garry,

      Flash Player 11 is volledig compatibel met Android 4.0 dus ik denk niet dat de klant agent die u gesproken juist was toen hij zei dat de telefoon niet te ondersteunen. Het heeft geen enkele zin. De video review uitgevoerd door de klant kolonel Zap bleek dat HDC Galaxy Note Plus gespeeld videostreaming op het internet. Kolonel Zap is een onafhankelijke telefoon recensent uit Duitsland en hij heeft een website die zeer informatief: Kolonel Zap's Blog. Ik hoop dat het helpt…

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • GARRY op Juni 2, 2012 bij 6:20 pm
    • Reageren

    hi Kris
    hows it going mate heb ik mijn order te plaatsten met een snelle fastcardtech ziek Kris zeg je dat er een taalbarrière ik denk niet dat ze begrijpen wat je hen te vragen ik vroeg of ze zou installeren spb 3 d shell op mijn telefoon ze het eens,Nu heb ik net gevraagd of ze hebben geïnstalleerd deze app nu zijn ze te zeggen dat ik zal moeten voor deze betalen via Android Market.
    ze nodig hebben om goed Engels sprekende medewerkers

    heb je hard gewerkt Kris wat denk je les te geven aan je universiteit moet je goed betaald
    Het is de officiële feestdag hier in Engeland als je moet hebben gehoord is het onze koninginnen jubileum morgen 3/06/
    ik ben uit te werken voor 5 dag yippee

    speak soon Garry

    1. Hey Garry,

      Goed, het is een probleem voor de meeste Chinese online winkels. De meeste van hun klanten agenten nodig hebben om hun Engels te verbeteren. Als je niet kunt krijgen spb3dshell van hen, je kunt het toch krijgen van Android Market. U kunt gratis software ook via het internet. Gewoon zoeken de verschillende Android-forums. Ik heb al eerder gepost een link naar blog kolonel Zap's. Het is een nuttige site voor Chinese telefoon eigenaren. Je kunt hem vragen met betrekking tot de HDC Galaxy Note omdat hij ook het volgende gekocht een van Fastcardtech.

      Mij, Ik leer microbiologie. Salaris is gewoon goed. Goed voor u, heb je een lange vakantie! Doe de groeten aan je Queen!

      Tussen haakjes, de THL W1 ben net gelanceerd in China de andere dag. Het is een upgrade van de THL V9, met 1GB RAM en 8.0 megapixel camera. Het is nog steeds 4.3 inch al en vrij dik naar mijn mening. Hoe dan ook, genieten van uw vakantie!

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • talkinghead op Juni 22, 2012 bij 3:47 pm
    • Reageren

    Hi Kris, geweldige website! Doet al het smartphone makers in China gebruik Mediatek chips? Lijkt te zijn populair en featured in de meeste van uw beoordelingen

    1. Hallo! Het grootste deel van de Chinese telefoons te gebruiken Mediatek chips, omdat het kost minder en werkt zeer goed voor dual SIM telefoons. Het geeft fabrikanten de mogelijkheid om feature-rijke telefoons te produceren met goedkope prijzen. Niet alle makers gebruiken Mediatek, echter. Sommigen gebruiken Qualcomm en Samsung-processors, maar ze zijn duurder en niet zo veelzijdig als Mediatek processors. De meeste chipsets van andere bedrijven bieden geen ondersteuning voor de dual SIM dual standby-functie, dat is waarom Mediatek chips zijn de meest geprefereerde en de meest populaire processors in China.

    • zeeman op Juli 10, 2012 bij 10:53 de
    • Reageren

    Hallo Kris. Weet u of er een winkel in Dalian, Meizu china verkopen quadcore ? im geïnteresseerd in het kopen van deze telefoon. dank

    1. Hallo! Het spijt me, maar ik weet het echt niet. Ik denk dat Meizu is beschikbaar in heel China. Maar Shenzhen is de place to be als je wilt mobieltjes kopen aan fabrieksprijs.

        • zeeman op Juli 12, 2012 bij 7:08 de
        • Reageren

        Kris waar Shenzhen ligt?

        1. U kunt deze kaart naar Shenzhen te lokaliseren: Kaart van Shenzhen.

    • Flox op Juli 21, 2012 bij 1:42 pm
    • Reageren

    Hi Kris

    ik zag deze app detail van fastcardtech.com – de app is camera gegevens, foto formaten, cpu gegevens, geheugen, enz.. Ik vraag me af wat app fastcardtech gebruiken als ik zou willen om het te controleren te keer krijg ik mijn i9220.

    Met uw blootstelling aan China telefoon, misschien weet je wat app is dat?
    Ik heb het niet over Antutu – zoals ik al weet dat..

    Ik heb gepost op slatedroid maar geen lijkt reacties (of weet) wat app is dat. Hieronder vindt u de link:
    http://www.slatedroid.com/topic/35968-system-info-app-for-android/

    Dank
    Flox

    1. Hi Flox,

      Sorry maar ik weet niet de naam van de app. U kunt vragen Fastcardtech de naam van die app. Laat een bericht achter op een van hun pagina's of u kunt gebruik maken van e-mail of chat. Om hun pagina te bezoeken, klik hier: Fastcardtech.

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • Revo op Juli 21, 2012 bij 4:00 pm
    • Reageren

    Hallo Kris,
    leuk om te ontmoeten you.I vinden erg handig uw commentaar, maar nu ben ik een beetje in de war :-)
    Enige tijd geleden kocht ik een Zeontouch(Bluebo)B1000 van fastcardtech. Ik ben erg blij van te. Maar het is een beetje traag.
    Ik heb iets nodig sneller. Ik was op zoek naar Lenovo A750, Clubbed 100, en ThLw1. Heb je een aantal voorstellen voor mij?
    Ik wil graag het heeft echt GPS goede ram en italiaanse taal .
    Ik wacht op uw antwoord.
    Bedankt en vriendelijke groet.
    Revo

    1. Hi Revo,

      Als u wilt dat een snellere telefoon, zoek naar iets dat ten minste 1 GB RAM en Android heeft 4.0 ICS. Ik raad Jiayu G2. Het heeft echt GPS, 1GB RAM, en Italiaanse taal. Maar als je kunt wachten, de dual-core telefoon Jiayu G3 wordt vrijgegeven door het einde van deze maand. Het moet sneller en beter dan een van genoemde toestellen.

      Met vriendelijke groet,
      Kris

    • Tom op Juli 27, 2012 bij 11:38 de
    • Reageren

    Hallo, Kris. Ik ben zo blij om in uw blog.

    Ik ben op zoek naar een telefoon na mijn eerste android telefoon was gestolen. Allereerst, Ik heb een telefoon met een goede screen. Ik kan bearly lezen mijn oude smartphone als ik onder de zon buiten. Welke screen technologie raden jullie aan?

    Een andere bezorgdheid over Chinese smartphones is dat velen van hen niet beschikken over Google Market app geïnstalleerd. Vergeef me naïef, Ik moet een veel apps downloaden. De enige manier om het te doen voor mij is om te zoeken en downloaden via deze app. Do Chinese telefoons hebben reall Google Market app geïnstalleerd en werkt?

    Dank u, Kris.

    Tom

    1. Hi Tom,
      Ik raad telefoons met IPS-schermen, hetzelfde scherm technologie die wordt gebruikt door Apple iPad. Ze zijn duidelijk, zelfs bij het bekijken vanuit verschillende hoeken en veel beter dan gewone schermen bij het bekijken onder de zon.

      De meeste Chinese smartphones vandaag al Google Market of Google Play vooraf geïnstalleerd. Om zeker, vraag de verkoper als het inderdaad Google Market. Ik kocht een Chinese smartphone Jiayu G2 en het is al Google Market geïnstalleerd. Ik heb gedownloade apps van Google Play zonder problemen. Een deel van de apps zijn gelabeld door Google Market als onverenigbaar met mijn toestel. Wanneer dit gebeurt, Ik download gewoon de “onverenigbaar” apps van een andere website en installeer deze op mijn telefoon. De apps werken perfect.

      Met vriendelijke groet,
      Kris

        • Tom op Juli 27, 2012 bij 8:37 pm
        • Reageren

        Geachte Kris:

        Hallo. Dank u voor uw antwoord. Ik zal zeer dankbaar zijn als u mij adviseren sommige telefoons met IPS-scherm en Android ICS? Ik wil de telefoon werk snel en vooral, van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Welke goedkope merk in China is goed? (Zeker Apple is altijd goed, maar buiten mijn budget.) :-)

        Dank u.

        Oprecht

        1. Hi Tom,
          Ik raad Jiayu G2 die kost ongeveer $162. Dit is de telefoon die ik nu heb en ik ben zeer tevreden met het. Het heeft een IPS-scherm en Android ICS. Navigatie is snel evenals zijn surfen op het internet. Het heeft een goede kwaliteit. Ik heb nooit problemen gehad tot nu toe. Ik adviseer ook de dual-core opvolger, Jiayu G3, maar het is nog niet vrijgegeven. Het kost ongeveer $210. Er dient te worden vrijgegeven door medio augustus. Maar eerst de 3G-frequenties in uw land en zorg ervoor dat de telefoon ondersteunt hen. Anders, 3G werkt niet.

            • Tom op Juli 27, 2012 bij 10:08 pm

            Geachte Kris:

            Mijn drager gebruikt 1700/.2100 frequentie voor 3G-data. Omdat Jiayu ondersteunt 2100 alleen, Ik denk dat ik geen geluk voor deze telefoon, rechts?

            Kent u IPS scherm telefoon met 1700/2100 voor 3G? Dank.

            Tom

          1. Hallo Tom,
            Het lijkt erop dat Jiayu de 3G niet kan werken onder uw provider. Ik weet niet of er sprake is van Chinese telefoons die ondersteuning bieden voor 1700/2100 MHz. Je kunt beter vragen Fastcardtech die android smartphones verkopen ze ondersteunen uw provider 3G-frequenties. Laat een bericht achter op een van hun pagina's. Klik hier om hun website te bezoeken: Fastcardtech.

    • Revo op Juli 28, 2012 bij 2:59 pm
    • Reageren

    Hi Kris.
    Ik ben benieuwd wat vind je van Lenovo A789.
    Het heeft de nieuwe MTK 6577 chip, maar onlu met 512 MB ram.
    Is het betaalbaar? lijkt het op Jiayu G2 of G3 ? Want de lenovo merk is hier meer dan Jiayu bekend.
    Laat het me weten. dank
    doei

    1. Hallo Revo,
      Lenovo is een goed merk. Maar de A789 verbleekt in vergelijking met Jiayu G3. Jiayu is een van die up and coming merken die een groot potentieel om internationaal te slagen hebben. Ik denk dat we moeten geven Jiayu een kans om zijn waarde te bewijzen.

      Kijkend naar de specs, de A789 slechts 512 MB RAM. Android 4.0 loopt met optimaal 1 GB RAM dus ik verwacht A789 te zijn niet zo glad als Jiayu G3. Ook, het slechts een 5 megapixel camera aan de achterkant zonder flits en een 0.3 megapixel camera aan de voorkant vergeleken met Jiayu G3's 8 megapixel camera met flitser en een 2.0 megapixel camera aan de voorkant. En tot slot, Scherm A789 is 4,0-inch, 800 x 480 pixels terwijl Jiayu G3 is 4,5-inch IPS 1280 x 720 pixels. Uit deze vergelijking, Ik geloof dat Jiayu G3 heeft een betere waarde voor de prijs.

      Lenovo A789 is nog steeds een grote smartphone en het is zeer betaalbaar voor een dual core toestel met een prijs van rond de $176. Maar het kan gewoon niet concurreren met de Jiayu G3 in mijn mening.

    • Ethan op Augustus 3, 2012 bij 9:32 pm
    • Reageren

    Hallo, Im op zoek naar een Android telefoon met de ff:

    -Android ICS OS
    -Dual SIM
    -analoge TV en FM-radio
    -atleast Dual core
    -3G

    De meeste functies zijn beschikbaar om MTK6577 telefoons, maar de tv-functie is wat er ontbreekt.

    Eventuele suggesties?

    Dank

    Ethan

    1. Hallo! Ik ken geen dual core telefoon met een TV functie. Zover, MT6577 dual-core telefoons die onlangs zijn vrijgegeven hebben niet de TV-functie. Het is voorganger, MT6575, heeft een aantal telefoons met de TV functie. Uitchecken Star Note N8000.

    • didi op Augustus 12, 2012 bij 1:53 de
    • Reageren

    ik wil deze kopen, Toegevoegd HDC Galaxy Note GT-I9220 N7000 (5,3 parel)
    Ik kom uit malaysian, hoe krijg ik hem.?
    is de naam verkoop winkel op Maleisische ..?

    1. Hallo! Ik denk niet dat het beschikbaar is in Maleisië, tenzij iemand uit je eigen land geïmporteerd. Je kan het kopen van Fastcardtech. Ze schip overal in de wereld, waaronder Maleisië. Ik heb een aantal aankopen van hen en er waren geen problemen. Klik hier om hun website te bezoeken: Fastcardtech.

    • Burhanuddin op Augustus 14, 2012 bij 2:54 pm
    • Reageren

    hi kris Ik wil om te vragen hoe deze telefoon te kopen uit china hoe??

    1. Hallo! Heb je het HDC Galaxy Note GT-N7000 Plus I9220? Je kan het kopen van Chinese online winkels. De winkel die ik persoonlijke ervaring heb is Fastcardtech en ik adviseer hen. Om hun website te bezoeken, klik hier: Fastcardtech. U dient zich registreren op hun website om hun telefoons te kopen. U kunt betalen ze via Western Union, Moneygram, Bankoverschrijving, of Paypal. Ze schip overal in de wereld.

    • Usman op Augustus 15, 2012 bij 8:50 de
    • Reageren

    Hi Kris…
    in de eerste plaats heb je een geweldige blog speciaal voor iemand geïnteresseerd zijn in Chinese mobiele telefoons en ik vond uw blog echt nuttig. Nu ben ik van plan die naar China voor een week met mijn oom en ik vroeg me af of ik kon de Jiayu G3 daar te kopen van de markt en is er een kans voor het beschikbaar zijn zeggen in tussen 22 en 27 augustus ???
    en de hemel verhoede als ik cant get de G3 dan kan je me helpen bij het kopen van een goedkope Android-telefoon onder de 200 dollar.
    hier is wat im op zoek naar
    1.Dual-Core
    2. 1GB RAM
    3. Goede scherm…bij voorkeur IPS
    4. Goede batterij
    5. 3G
    6. Android 4.0 en de mogelijkheid om het upgraden van de ROM in de toekomst..
    en ten slotte ik heb gelezen in een paar plaatsen die de levensduur van de batterij van de Chinese mobiele telefoons is echt slecht is het waar ..???
    en ja zieke vliegen in uit India.
    Dus plz help me out coz ik echt de Jiayu G3 liefde en hoop zijn beschikbaar gesteld door de tijd im er…

    1. Hallo Usman,

      Jiayu G3 wordt verwacht uit te komen tegen het einde van deze maand of per 1e week van september. Hopelijk, het zal zijn tijdens uw bezoek aan China. Maar indien niet, controleert deze telefoons uit: Newsmy Newman N1, ZOPO ZP900 Leader, IHTC One X MT6577, en Star N9880.

      Levensduur van de batterij van de Chinese mobiele telefoons is vrijwel hetzelfde als de bekende merken zoals Samsung. Levensduur van de batterij zou afhangen van de capaciteit van de batterij. Hoe groter de capaciteit, beter.

        • Usman op Augustus 16, 2012 bij 8:44 de
        • Reageren

        Hi again
        bedankt voor de suggesties .. ik heb nu besloten dat als in het geval i cant get de G3 zal ik gaan voor de ZOPO ZP900 Leader. maar ik heb een vraag. op de fastcardtech website ze zeggen dat de telefoon nog niet is vrijgegeven. En op Zopo mobiele winkel is de prijs $299. kan je plz tell me de juiste prijs….

        1. Hallo,

          Ik geloof dat de prijs in Fastcardtech is nog niet definitief. Het is een pre-sale prijs. Het kan veranderen zodra de telefoon wordt vrijgegeven.

          Maar soms vind ik wat Zopo telefoons verkocht veel goedkoper op Fastcardtech dan bij Zopomobileshop. Het kan zijn omdat Zopomobileshop past de prijs voor internationale klanten en Fastcardtech krijgt zijn telefoons rechtstreeks uit de fabriek die Zopo telefoons bouwt. Tussen haakjes, Zopo niet over een eigen fabriek dat is waarom vindt u een aantal OEM (Original Equipment Manufacturer) merken die identiek zijn aan Zopo telefoons. De Chinese merk Hero is een voorbeeld van deze. Zopo ZP500 en Hero H8000 zijn identiek, zowel in uiterlijk en in specs. Hero is goedkoper dan Zopo maar Zopo heeft een betere service na verkoop.

          Hoe dan ook, we moeten wachten tot ZP900 wordt losgelaten voordat enige conclusies te trekken. Dan zullen we weten de juiste prijs.

    • Riiyo op Augustus 17, 2012 bij 12:46 de
    • Reageren

    Hallo Kris,
    Ik denk aan het kopen van een China Mobile, maar ik hoor dat de meeste van hen niet van goede kwaliteit zijn en dergelijke, hoewel ik niet geloof dat de ware (en ik twijfel er niet over Lenovo & Meizu) , Ik wil graag dat je je standpunt te delen!
    En, welke telefoon kan een goede aanbeveling die voor deze specifieke worden: Goed & groot scherm, Achterkant & camera aan de voorkant (bij voorkeur 5.0 MP voor terug), Goede batterij, 3G en etc… Ook, Ik wil graag veel apps downloaden.
    Dank & een zeer nuttige blog heb je daar!

    1. Hi Riiyo,
      Er zijn een aantal Chinese telefoons die slechte kwaliteit hebben. Maar er zijn ook velen die zijn uitstekend. Ik vertrouw erop dat de merken Lenovo, Huawei, Jiayu, Meizu, ZTE, Clubbed, DzT, en enkele anderen. Als ik een telefoon aanbevelen aan u, Ik zou zeggen wacht Jiayu G3 om uit te komen. Het heeft een geweldig specs en een zeer betaalbare prijs. Lees meer over de telefoon door hier te klikken. Het is te wijten aan worden vrijgegeven door het einde van deze maand of begin september.

        • Riiyo op Augustus 21, 2012 bij 12:10 de
        • Reageren

        Thankyou, Kris!

    • Doyin op September 1, 2012 bij 6:00 de
    • Reageren

    Denken van het kopen van een chinese android 4.0 telefoon witth compleet Engels support. Nagedacht van lenovo a789, THL v9, Jiayu g2, Xiaomi 1s. Noodzaak van een telefoon die is snel, duurzaam, heeft een goede levensduur van de batterij en een sterke build. Dank. Ur blog is geweldig. Het is de beste die ik heb gezien over chinese telefoons. Keep it up!!!

    1. Hi Doyin,
      Bedankt voor het bezoeken van mijn website! Er zijn veel goede telefoons. Onder de keuzes die je hebt genoemd, Ik denk dat Xiaomi M1S is de beste, maar het is slechts een enkele sim telefoon. Voor dual sim, Ik zou kiezen voor Meer Jiayu G2. Het is nu al dual core. Ik heb een single core Jiayu G2 en het is al snel en heeft een goede levensduur van de batterij. Er is geen twijfel de dual-core Jiayu G2 Plus zou veel beter zijn.
      Met vriendelijke groet

    • Lee Lamb op September 7, 2012 bij 9:42 de
    • Reageren

    Hallo Kris, Ik vond uw website,koel. Rechts weet dat ik een blu studio 5.3 de eerste versie. Ik ben op zoek naar een 6 inch telefoon. Waar ga jij liever. Ik ben op zoek naar minstens 1gig ram. De blu heeft slechts 250 mb. Ook een geweldige camera. Ik ben op zoek naar iemand als morgen te kopen. Ik neig naar de carpad noot f6. THANKS!!

    1. Hi Lee! Er zijn twee 6,0-inch smartphones te zien in mijn site: Star N9880 en CarPad Opmerking5 F6. Ik zou gaan voor CarPad Opmerking5 F6. Het heeft een veel betere bulid naar mijn mening. Helaas, beiden alleen 512 MB RAM zoals ik al bevestigd nu met Fastcardtech. Ik weet niet of er een 6-inch tabletten met 1 GB RAM. Beide hebben goede camera. CarPad heeft 8 megapixel camera achteraan, terwijl Star heeft 5 megapixels.

    • Doyin op September 28, 2012 bij 3:45 de
    • Reageren

    Welke top kwaliteit 7 inch tablet zal u adviseren me om? moet iets met stellaire levensduur van de batterij, sterke bouw en prefarably een sim-kaart voor 3G/GSM toegang?

    1. Ik denk dat U1 PiPo is een grote 7 inch tablet. Om de specs te bekijken, klik hier. Om te controleren van andere 7 inch tablets, klik hier.

    • Indra87 op September 30, 2012 bij 9:54 pm
    • Reageren

    Hi there, :)

    Ik heb zojuist struikelde op uw site, goede site, Ik was eigenlijk alleen maar geïnteresseerd voor een iPhone kloon, maar nu heb ik iets anders gevonden, dankzij jou. Ik heb dezelfde mening als jij, China's telefoons worden steeds beter en beter, Ik denk dat je binnenkort heel druk met het beantwoorden mensen vragen.. :p

    Succes. :)

    1. Hallo! U bent inderdaad gelijk! Ik ben erg druk met het beantwoorden van vragen van mijn bezoekers. Soms kon ik niet halen met de talloze opmerkingen die overstromen mijn site. Hoe dan ook, het is geweldig dat mijn website wordt gewaardeerd door vele. In contact blijven!

    • Sara Moberg op Oktober 2, 2012 bij 4:06 de
    • Reageren

    Hi Kris
    Ik vraag me af hoe je apps installeren als de telefoon niet ondersteunt Google de markt? Zelfs als je er in de browser moet je nog steeds aanmelden bij de Google Store en het rekognises uw telefoon.
    Bedankt voor een zeer intresting website.

    1. Hallo! U kunt apps downloaden van andere sites die daarna installeren met behulp van file manager.

    • Doyin op Oktober 3, 2012 bij 2:13 pm
    • Reageren

    De pipo U1 u aanbevolen is wifi alleen. Het heeft geen 3g. Pls raden een andere 1. Bent u aangesloten bij fastcardtech? Thanx

    • Murray op Oktober 6, 2012 bij 2:04 pm
    • Reageren

    Hi Kris,
    Ik vond uw website te laat! Ik had net bestelde een N8000 telefoon die lijkt te bieden grote waarde, goede grote batterij en een goede snelheid van de processor. Ik hoop dat het voldoet aan mijn verwachtingen.

    Zonder de hulp van uw site vond ik de taak van de selectie erg moeilijk. Sommige ogenschijnlijk triviale functies die ik wilde genegeerd lijken te zijn, bijvoorbeeld wat telefoons hebben een ankerpunt voor een riem? Ik ben van plan om de GPS-functie bushwalk met behulp van de OziExplorer Android app te gebruiken en ik wil niet aan de telefoon te verliezen. Een kleine feature, maar heel moeilijk om achteraf toe te voegen.

    Ook voor mijn doeleinden het zou geweldig zijn om een ​​vergelijking van de batterij uithoudingsvermogen te hebben met de GPS ingeschakeld.

    Ik zal niet kopen een andere telefoon voor een tijdje Ik hoop maar zal uw website aan te bevelen aan mijn vrienden.

    Murray

    1. Hallo Murray,

      Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik denk N8000 is nog steeds een goede koop. Maar het kan een beetje verouderd, omdat dual-core telefoons zijn al uit te komen met bijna dezelfde prijs.

      Er zijn veel telefoons die ankerpunten hebben voor bandjes. U kunt kijken naar de foto's van de telefoons om te weten welke hen. GPS kan het nodig zijn een aantal opzetten voordat u. U kunt ook GPS-apps om te helpen de GPS-functies te verbeteren. En ik denk dat de accu is groot genoeg om uw GPS behoeften te behandelen.

      Ik geloof dat de telefoon is grote waarde voor de prijs. Ik hoop dat de telefoon zal al uw verwachtingen te voldoen.

      Kris

    • Cristobal op November 1, 2012 bij 5:11 pm
    • Reageren

    Hi Kris. Ik schrijf uit Spanje.
    Ik heb informatie nodig over Jiayu G3. Het is een goede telefoon??. In mijn land Jiayu is een bekende fabrikant.
    Bij het kopen van me niet verkeerd en niet te gooien geld.
    Ik ben verscheurd tussen Jiayu G3, Thunderbird I5 y Goophone I5.
    Thunderbird en Web Goophone in alle zijn niet in voorraad. Kent u een online winkel die beschikbaar zijn.
    Hartelijk dank en de groeten uit Spanje.

    Hi Kris. Ik schrijf uit Spanje.
    Ik heb informatie nodig over Jiayu G3. Is het een goede telefoon?. In mijn land Jiayu is een bekende fabrikant.
    Bij het kopen van me niet verkeerd en niet geld weggooien.
    Ik ben verscheurd tussen Jiayu G3, Thunderbird I5 en GooPhone I5.
    Thunderbird en GooPhone in alle zijn niet in voorraad.
    Kent u een online winkel die beschikbaar zijn?
    Hartelijk dank en greetins uit Spanje

    1. Hallo Cristobal,
      Thunderbird i5 en GooPhone i5 zal alleen beschikbaar zijn tegen het einde van dit jaar of begin volgend jaar. Er is geen duidelijke tijd nog. Wat Jiayu G3, slechts een beperkt aanbod werd gemaakt en helaas voorraden voor Jiayu liep vrijwel overal. Ik weet niet of er een winkel die nog deze telefoon in voorraad heeft, omdat het hot-selling.

      Ik vertrouw Jiayu de meest want ik heb een Jiayu G2 en het heeft zeer goed gepresteerd voor mij. Ik weet niet veel over GooPhone i5 en Thunderbird i5. Dus ik raad Jiayu G3. Maar je kan hebben om te wachten tot het weer beschikbaar is.

    • Ivano op Januari 20, 2013 bij 4:15 pm
    • Reageren

    de site die u voorgesteld x aankopen Fastcardtech, alleen voorziet smartphone-taal cine en Engels, maar het is mogelijk om ook toegevoegd Italiaans, hoe doe je?

    1. Hallo! U kunt vragen in de winkel of ze konden custom rom te installeren met de Italiaanse taal. Als ze kan het niet installeren, kunt u ook zelf installeren door te wroeten de telefoon. U kunt zoeken in de stappen over hoe u de telefoon via Google roeien.

    • Akash op Februari 8, 2013 bij 12:53 pm
    • Reageren

    doet elke china smartphones wordt geleverd met HTC vlinder specs kris
    zo ja plz laat het me weten. en ja ze moeten een goede bouwkwaliteit,
    Reikhalzend uit naar uw antwoord.

    1. Hallo! Ik weet niet zeker of er sprake is van China telefoons die er zijn die identiek is aan HTC Butterfly specs. Maar probeer te kijken naar deze quad-core 5-inch telefoon: DzT W8. Voor meer quad-core telefoons, klik hier.

    • Kusumo op Februari 14, 2013 bij 6:38 pm
    • Reageren

    Met betrekking tot gezondheid, is er geen informatie over SAR (Specific Absorption Rate) van deze telefoons? En mijn tweede vraag, gaat over de mogelijkheid in het ontvangen van GLONASS (Russisch GPS) satelliet.

    1. Hallo! Sorry ik heb geen informatie over SAR-waarden van deze telefoons. Ik heb gelezen dat deze telefoons kunnen ontvangen GLONASS. Probeer te zoeken Google over.

    • Kelly op Maart 17, 2013 bij 8:56 de
    • Reageren

    Goedenavond, het is nacht hier in Brazilië, er moet dag, zou graag een eerlijk advies van u, u al gekocht van de site fastcardtech.com?
    Het scam, daar gekocht en ik maak me zorgen.

    1. Hallo! Ik heb gekocht van Fastcardtech vele malen reeds. Al mijn bestellingen zijn met succes geleverd en ik niet had meegemaakt problemen met de gadgets ik kocht. Het is een legitieme online shop.

    • Sergio op Mei 21, 2013 bij 12:48 de
    • Reageren

    Hi Kris! Eerst wil ik u feliciteren met uw website. Ik wil graag om me te vertellen, en ik hoop dat je me kan helpen of adviseren me. Ik kocht het een jaar een Chinese telefoon een Nota A75, maar helaas brak het scherm een ​​paar maanden geleden. Heb ik niet in staat om een ​​plaats in Spanje waar ik was vastgesteld vind als het niet werkt met dit materiaal geweest. Gelukkig vond ik het model van de telefoon op deze website, in video Dapeng A75 met 5-inch scherm. Zou het mogelijk zijn om dit scherm te krijgen om hier te installeren?
    Groeten uit Spanje. dank

    1. Hallo! Ik weet niet zeker of Dapeng A75 is compatibel met uw telefoon. Ik weet dat Dapeng A75 is een OEM telefoon en er zijn verschillende Chinese telefoons identiek te maken, maar met verschillende namen. Waarschijnlijk uw Opmerking A75 is een van hen. Hoe dan ook, er zijn vele Chinese online winkels die schermen verkopen. Zij moeten in staat zijn om u een scherm compatibel is met uw telefoon te voorzien. U kunt zoeken op Google. Zij kunnen u het scherm te sturen en je kunt laten installeren in Spanje door een lokale mobiele telefoon reparatiewerkplaats.

    • David op Augustus 2, 2013 bij 9:44 pm
    • Reageren

    Hi Kris,
    ten eerste wil ik dank u heel veel voor deze grote china telefoons beoordeling blog. Is het grote werk, wat je doet en het is zeer nuttig en waardevol ook voor mij, die is erg amateur in telefoon gebied :-) Ik ben gewoon gebruiker .
    Ik zou willen verzoeken u vriendelijk om hulp en aanbeveling van geschikte telefoon, zo mogelijk.
    Ik kom uit Tsjechië en op zoek naar kwaliteit mobiele telefoon met deze parameters:
    1. 4-4.7inch scherm
    2. minimum 1 GB RAM
    3. goede kwaliteit screen
    4. goede GPS-module
    5. dual-core
    6. goede batterij
    7. prijs omhoog to150USD max. 200USD
    8. betrouwbare fabrikant

    Als je me kan aanbevelen sommige telefoons, het zou geweldig zijn ik hoop niet alleen voor mij, zoals ik ben nogal verloren amonk veel soorten telefoon, fabrikanten, enz.
    Heel erg bedankt op voorhand en ik wens u fijne dag.
    Best,
    David

    1. Hi David! Ik raad Jiayu G3T. Het is nu al quad core die beter is dan de dual core u genoemde. Jiayu is een van de betere Chinese merken. Om meer te weten over Jiayu G3T, klik hier.

        • David op Augustus 14, 2013 bij 7:34 pm
        • Reageren

        Hi Kris,
        hartelijk dank voor uw aanbeveling.
        Best,
        David

        1. U bent van harte welkom David! Ik wens u allen het beste in het kiezen van uw volgende telefoon.

    • Overheid op Augustus 5, 2013 bij 6:00 de
    • Reageren

    Hi Kris,Mag ik u een paar vragen?
    Ten eerste: Wat denk je dat wat zijn de beste smartphones Tussen Chinese 100$-170$ goed ziek bedoel kunt u voorstellen mij Elke Opgegeven smartphones?
    In de tweede plaats:Ik Overweeg de aanschaf van Star S4 Galaxy GT-I9500- MTK6515 2,0 GHz of HDC Galaxy S4 U9500- MTK6589 Quad Core, maar i cant een laatste maakt conclussion.Could u mij uw mening over deze vertellen 2 smartphones en door uw persoonlijke mening Welke Will You stel me om te kopen?
    Bedankt voor uw antwoord snel.

    1. Hallo! De beste smartphone zou niet moeten afhangen van uw voorkeuren zoals schermgrootte, ontwerp, en andere functies. Maar ik stel voor dat je gaan voor nieuwere modellen met de MT6589 CPU. Proberen te kijken naar deze telefoon: Jiayu G3T.

      Als u het kiezen tussen Star S4 Galaxy GT-I9500 en de Galaxy HDC S4 U9500, Ik stel voor dat je kiest voor het laatste, omdat het beschikt over de nieuwere CPU die reeds is quad core en het zal hebben nieuwere functies.

    • Austin op Januari 27, 2014 bij 7:22 pm
    • Reageren

    Hi Kris. Allereerst, je hebt een zeer leuke blog!
    Ik heb net in staat om wat info te vinden geweest, die ik coudln't doen, zelfs in de gsmarena.
    Ik zou u willen vragen om mij te helpen voor het kopen van een groot scherm (6inch) smartphone met een redelijke prijs.

    1. Er lijken verschillende modellen in de 6 inch categorie. Welke zal jullie mij aan?
    De belangrijkste punten voor mij zijn als volgt:
    1) Fabrikant:Groot, 2) Gebruiker: Veel (genoeg om aangepaste roms krijgen),
    3) Prestatie: onbelangrijk (Ik heb meestal geen spelletjes spelen),
    4) Gebruik: PDF lezen, Video afspelen, Muziek, Foto's… 5) Misc.: Levensduur van de batterij, ICS(Netvlies) met een hoge resolutie.

    2. Ik overweeg ZOPO zp990 (wat is het verschil met kapitein S) en Hoewai Ascend Mate. Elke opinon?

    3. Over wanneer en waar te kopen…
    Ik heb gehoord dat er vroeger vele speciale offeres met prijs naar beneden na het Chinese Nieuwjaar.
    Wat vind je van het?
    En, Ik denk aan het kopen van een in Aliexpress.com. Heb je enig beter idee?

    Dank u. Je hebt mij al veel geholpen. :)

    1. Hallo! Dank je wel voor het compliment! Ik adviseer ZOPO en DzT telefoons. ZOPO ZP990 (ZOPO ZP990 Plus) is de verbeterde versie van ZOPO ZP990 Captain S. Het heeft de nieuwste Octa-core CPU. Persoonlijk, dat zou de beste keuze met zijn DzT T200. Ze hebben allebei dezelfde Octa core CPU, MT6592, die dual SIM-mogelijkheden ondersteunt.

      Huawei Ascend Mate is een goede quad-core telefoon. Hoewel het misschien niet de nieuwste octa-core CPU, het maakt voor het met de mogelijkheden. Het kan u ook passen omdat je gezegd dat je niet bezorgd over het krijgen van de snelste prestaties. Huawei Ascend Mate is een praktische keuze.

      Vergelijk maar de specificaties van de telefoons en kiezen welke set van specs u liever de meest. U kunt ze kopen bij de online winkels raadde ik hier in mijn website of u kunt ze kopen in andere sites zoals AliExpress. Vergelijk de aanbiedingen en kies de winkel die u meer waar voor uw geld.

    • Krik op Maart 10, 2014 bij 6:17 pm
    • Reageren

    Hallo,
    Geweldige blog!
    Ik zal in Shanghai op mei 2014.
    Ik hoop dat ik in staat om te vinden OPPO vinden zal zijn 7 toen.
    Zal ik in staat om het te krijgen in een winkel of alleen op online winkelen?
    Dank!

    1. Hallo! Ja je kan het kopen in een winkel in China. Hopelijk zal het beschikbaar zijn dan. Je kan het ook online kopen.

    • Paul op Mei 5, 2014 bij 11:17 pm
    • Reageren

    Hallo

    Ik zag net je blog, zeer goed
    Ik wilde je een vraag voor u, wat zou de beste kloon iPhone 5/5s?
    Ik ben geïnteresseerd in een, maar ik zou graag om het beste, degene die het meest lijkt fysiek en software, Het is duidelijk dat het krachtiger beter, Ik denk dat, had de Thunderbird i5s gezien Golden Touch EX-ID http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-EX-toch-id-android-phone.html?u=49407 maar wist niet of dit de beste of was.

    Wat raadt u mij?

    Een groet en dank

    1. Hallo! Vanaf het moment, die telefoon kan de beste iPhone kloon. Het heeft de betere kenmerken van de klonen. Ik heb het niet geprobeerd, maar het uiterlijk en de specs zien er indrukwekkend uit.

    • Despina op Juni 14, 2014 bij 1:46 de
    • Reageren

    Hallo, Mijn naam is Despina , drie weken geleden , Ik kocht de mobiele telefoon cubot T9, maar helaas had een ongeval (ok mijn schuld :( ) . Hoe kan ik dit onderdeel de vervanging touch screen voor cubot t9?. Ik waardeer het als je een antwoord voor me hebben.

    1. Hallo! Je nodig hebt om te zoeken naar online winkels die vervangende touch screens verkopen. Als je een die specifiek is voor uw model telefoon niet kan vinden, vraag de online winkels als ze een touchscreen dat compatibel is met uw telefoon is mogelijk, omdat de telefoon is een OEM en kunnen compatibel met andere telefoons’ touch screens.

    • Rene Steensma op Augustus 10, 2014 bij 3:02 de
    • Reageren

    Hi Kris,

    Een paar weken geleden kreeg ik een Lenovo 850+ van mijn chinese vriend, terwijl in Beijing. Ik heb geprobeerd om een ​​Engels handleiding vinden sinds maar faalde. De enige handmatige Ik ben in staat om te downloaden is een snelle start gids, dat is niet al te nuttig om alle functies volledig te begrijpen.
    Bent u in staat om te helpen? Ik ben een Noorse nationale. Lenovo heeft geen mobiele telefoons te verkopen in Noorwegen.

    Dank bij voorbaat en vriendelijke groeten,

    Rene Steensma

    1. Hallo! Sorry ik heb geen Engels handleiding voor Lenovo A850 . U kunt proberen een bezoek aan de officiële website van Lenovo.

    • Jose Geraldo op Oktober 13, 2014 bij 11:36 pm
    • Reageren

    Ik woon in Brazilië en ik kocht door AliExpress, Lenovo K910 Vibe Z. Na twee maanden van het gebruik van de telefoon gestopt met werken. De telefoon opgehangen en niet meer schelen. Kunt u mij als er concert vertellen voor deze telefoon? In China heeft er concert voor deze telefoon? Hier in Brazilië Het niet verkopen Lenovo mobiele telefoons. Dankbaar voor de hulp.

    1. Hallo! Lenovo moet een erkend service center in Brazilië. Bezoek de officiële website van Lenovo of contact opnemen met hun klantenservice voor meer informatie.

    • kostas op Februari 26, 2015 bij 5:44 de
    • Reageren

    Hallo lieve Kris. Kan je me helpen kiezen van een smartphone? 2giga ram, 16gigantische kamer , enkele sim,batterij Groot genoeg voor Fast Internet gebruik. Niet erg duur, max 150-170$.
    Heel erg bedankt.
    Hebben een gezond leven!!!!

    1. Hallo! Bekijk deze telefoons:
      Lenovo Golden Warrior A806
      ZTE Star1 (S2002)
      IUNI U2
      HDC S5 Spark

        • kostas op Februari 26, 2015 bij 7:09 pm
        • Reageren

        Hallo lieve Kris .
        Bedankt voor de suggesties .
        Een mooie dag verder

    • kostas op Maart 1, 2015 bij 3:43 de
    • Reageren

    Geachte Kris.
    Heeft u de t-ebuy.com website weten?
    Ik had een e-mail met grote kansen, maar geen PayPal.

    1. Ik ben niet bekend met die site. Ik stel voor dat je kiest sites die Paypal steunen omdat Paypal beschermt de kopers.

    • kostas op Maart 6, 2015 bij 9:53 pm
    • Reageren

    Thanks dear kris .
    Heeft u een perfect weekend !!!!

Laat een reactie achter