Om mig

Hallå där! Mitt namn är Kris. Tack för att du besöker min webbplats Kina Telefon recension som är dedikerade till att granska högkvalitativa billiga telefoner och andra prylar.

Kris
Jag hittade nyligen denna nya hobby att blogga riktigt roligt. Jag har granskat videospel i det förflutna. För närvarande, Jag söker den billiga smartphone som har de funktioner i iPhone, men hälften pris. Så med mig letar efter den perfekta Kina gadget!

Du kan också besöka min andra hemsida www.chinatabletreview.com. Den har den bästa kinesiska s Tablet PC.

103 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

    • GARRYMaj 24, 2012 vid 7:30 vid
    • Svara

    HI KRIS
    mitt namn är Garry in från en stad som heter Wigan som ligger utanför Greater Manchester England jag letar efter en annan Android porslin telefon som jag köpte 2 veckor sedan THL V9 mycket trevlig och snabb telefon jag skulle beskriva den här telefonen så sexig,här telefonen ursprungligen köptes för mig, men min fru hävdade att det.
    Nu ser jag efter en telefon för mig själv jag hålla tittar på zopo zp200 mitt problem är jag som Thl V9 men jag gillar specifikation av zopo men den här telefonen är inte lika lockande att titta på, inte som THL v9 vet du en telefon som är sexig och har samma spec som zopo också ni rekommenderar zopo zp200, i så fall var kan jag köpa den här telefonen till ett bra pris

    Tack Garry E
    Från Wigan England

    1. Hej Garry!

      Jag tror att du är en trevlig kille att du gav telefonen till din fru. Hur som helst, Zopo ZP200 är en av ett slag eftersom det är glasögon utan 3D. Om du letar efter en 3D-telefon, Alternativen är Zopo ZP200 och LG Optimus 3D, Även LG är dyrt. Men personligen, Jag tror inte att 3D är ett viktigt inslag i en mobiltelefon. Zopo ZP200 har stora specifikationer men jag håller med er om att det inte är mycket snygg.

      Om du letar efter en telefon med snygg och en prestanda som liknar THL V9, Jag kan rekommendera dessa telefoner som jag har med i min hemsida: Lenovo A750, Lenovo LePhone 3GW101 (enda sim), Zopo ZP100, och mitt personliga val Jiayu G2. Jag planerar att köpa Jiayu G2 för mig själv, men det är ännu inte släppt på marknaden. Jag tålmodigt väntar på att telefonen ska komma ut. Det är för närvarande på pre-order så om du är villig att vänta, Jag rekommenderar den här telefonen eftersom den har bättre specifikationer än THL V9 och har bra ser för.

      Om 5 inches skärm är okej för dig, kontrollera dessa telefoner ut: Dolphin A80 och Toppar I9200 PAD Galaxy Note.

      THL V9 är också en av mina rekommenderade telefoner. Du kan alltid köpa en annan THL V9 med en annan färg. Tillgängliga färger är svart, silver, och svart / silver.

      Du kan köpa dessa telefoner på Fastcardtech. De har de lägsta priserna och de erbjuder fri världs omfattande leverans på utvalda objekt. Du hittar länkarna längst ned på sidorna i de telefoner jag presenterade.

      BÄSTA LYCKÖNSKNINGAR,
      Kris

        • GARRYMaj 24, 2012 vid 5:07 pm
        • Svara

        HI Kris
        Tack för att du tog tid att svara mig,du har kastat en käppar i hjulet, jag är förlorad för val.
        Som sagt jag redan äger Thl v9 så jag vet kvaliteten på den här telefonen och och skärm definition
        du har kastat mina ögon till 5inch Galaxys / IHTC,vilket skulle vara ditt val på dessa telefon om prestanda jämfört med THL v9 gör de stämmer med skärmens prestanda och CPU som är på skärmen
        QHD är också processorn så bra jämfört med THL V9 som Galaxy ser en fin phone.could jag fråga om dessa telefoner är kopieringsskyddade telefoner också om Fastcardtech jag har inte haft någon behandlar detta företag är de ett pålitligt företag som jag köper THL

        lyckönskningar Garry

        1. Hej Garry,

          Att välja rätt telefon kan vara förvirrande. Den 5 tums telefoner jag nämnde är kopieringsskyddade telefoner utom kanske för Dolphin A80. De är kloner av Galaxy Note (HDC Galaxy Note och Toppar I9200 Galaxy anteckningsblock) medan en är en kopia av HTC Raider 4G (IHTC Raider 4G). Jag är inte ett fan av kopia telefoner men de har anständiga specifikationer det är därför jag presenterade dem på min hemsida. Jag har inte provat dem så jag kan inte säga säkert om sina skärmar är bra.

          Eftersom du är intresserad av högkvalitativa skärmar, dessa är de telefoner med QHD skärm som jag tror är bra: IHTC Raider 4G (5.0 tums skärm), IHTC En X (4.3 tum), IHTC En S (4.0 tum), IHTC Titan X310E (4.3 tum), och THL V9.

          Den AMOLED skärm på Samsung Galaxy SII används av Lenovo LePhone 3GW101. Den här telefonen har en sexig konstruktion. Du kanske vill kolla upp det.

          En annan stor skärm är näthinnan skärmen. Detta är den som används av den ursprungliga iPhone 4S. iPhone kloner har antagit 3.5 tums Retina-skärm, men de flesta av dem är ensamstående SIM och microSIM endast. Kontrollera dessa telefoner ut: Thunderbird 4S, Goophone Y5, och Dami Y5 (med 1.2 GHz Samsung processor).

          En nyare skärm som är utmärkt är IPS-skärm som används av den ursprungliga Apple iPad 2. Nu, Kinesiska telefoner har antagit IPS-skärm. Dessa är de Jiayu G2 (förköp), SAMHAVE Aone / Shanghe Aone (förköp), och Lenovo A520 (rosa färg, kan vara lämpliga för din fru).

          Fastcardtech är en pålitlig onlinebutik. Bara kommunicera med dem alla dina funderingar eller frågor innan du gör en beställning. De svarar kundernas frågor inom några timmar. Deras engelska är kanske inte perfekt, men de levererar varor. Och så vitt jag har sett, de har de lägsta priserna på nätet. Jag har inte några problem med Fastcardtech innan. Jag ser fram emot att köpa en ny telefon från dem en gång Jiayu G2 kommer ut.

          Jag är ledsen om jag gjorde dig mer förvirrad med alla mina förslag. Hur som helst, gärna fråga mig fler frågor om de särskilda telefoner när du har minskat ditt val.

          BÄSTA LYCKÖNSKNINGAR,
          Kris

            • GARRYMaj 25, 2012 vid 4:51 pm

            Hej Kris
            Jag har haft en titt på de telefoner du föreslog och jag bara skränande verkar hitta vad jag letar efter lol jag skulle vilja ha en telefon med en stor QHD skärm kör nya Android 4.0 ICS med rimlig cpu har du några förslag Kris
            och tack Kris för att du tog tid att svara på mina mail jag måste säga att din engelska är mycket bättre än min lol ändå jag hoppas att ni kan ge mig råd
            och tack Kris igen

            Bästa hälsningar Garry

    2. Hej Garry,

      Det är ett nöje att hjälpa dig i din strävan att hitta en ny telefon. Eftersom du vill att telefonen ska ha en stor QHD skärm och Android 4.0, dessa är de telefoner som passar din beskrivning: IHTC Raider 4G (5.0 tums skärm) och IHTC Titan X310E (4.3 tum).

      Förresten, det är trevligt att notera att en större skärm med samma upplösning (såsom QHD) har mindre PPI (pixlar per tum), gör det inte så skarpa. Så en QHD skärm (960×540 upplösning) på en 5 tums skärm skulle inte se lika skarp som en 3.5 tums skärm.

      Zopo har släppt Android 4.0 uppdatering för ZP100 telefon. Om du är en avancerad Android användare, du kan köpa Zopo ZP100 och uppgradering till Android 4.0 från Zopo webbplats: zopomobileshop. Den här telefonen har även en QHD skärm. Zopo ZP200 också QHD, men den har inte en Android 4.0 ICS uppdatering ännu.

      Hälsningar,
      Kris

      • Lenovo P1 PROJuli 5, 2016 vid 10:22 vid
      • Svara

      Hallå,

      Jag kommer från Litauen Rimantas, Jag vill att dina synpunkter på telefonen Lenovo P1 PRO.

    • GARRYMaj 26, 2012 vid 6:06 vid
    • Svara

    Hej Kris
    tack för det, Kris när jag sade stor skärm jag borde ha varit mer specifika,Jag borde ha sagt vilken telefon 5″ uppåt med en QHD skärm, den IHTC Raider 4G är en trevlig telefon men skalet är vanligt att det kan se annorlunda ut om du äger den,vad är din opnion av iHTC Raider 4G
    vet du någon annan 5″ uppåt QHD skärm telefoner med en attraktiv skal

    BÄSTA LYCKÖNSKNINGAR

    Garry

    1. Hej Garry,

      Från och med nu, IHTC Raider 4G är den enda telefon jag känner till som har minst 5 inches QHD skärm. Kanske senare på andra telefonmodeller kommer att komma ut med denna typ av skärm.

      Att titta på specifikationer av IHTC Raider 4G, Det är mycket konkurrenskraftig. Den har samma typ av CPU (MT6575 1GHz), RAM (512 MB) och ROM (4 S) som THL V9. Den enda skillnaden är den skärmstorlek som är större, den bakre kameran som har högre upplösning (8.0 megapixel), operativsystemet som redan den senaste Android 4.0, och utseendet som är något enkelt. Prestandamässigt Jag tror att IHTC Raider 4G har en fördel gentemot THL V9. Men, THL V9 har fördelen av dess utseende.

      BÄSTA LYCKÖNSKNINGAR,
      Kris

        • GarryMaj 27, 2012 vid 1:44 vid
        • Svara

        Hej Kris
        vad är din åsikt om HTC Amaze 4G Android 4.0, MTK6573, 4.1” Kapacitiv Multi-touch-skärm, 8 Megapixel huvudkameran, Autofokus,GPS,WIFi, skalet på den här telefonen verkar telefonen jag har THL V9 skulle jag vara rätt när han säger här telefonen har högre spec än THL , Jag blev mycket förvånad att se denna ursprungliga telefon till salu på fastcardtech eftersom den här telefonen har android 4.0

        vänliga hälsningar Garry

        1. Hej Garry,

          Fastcardtech säljer också original telefoner som Samsung och Motorola, men jag tror inte att det är den ursprungliga HTC eftersom den är listad som “IHTC Amaze 4G” i Fastcardtech. Kanske har du missat “Jag” i IHTC. Hur som helst, THL V9 har bättre specifikationer eftersom dess CPU är MediaTek MT6575 som är 1 GHz medan den IHTC Amaze 4G är MT6573 som är 650 MHz, men MT6573 är fortfarande snabb jämfört med andra 800 MHz processorer från andra chiptillverkare. THL V9 har också 4 S ROM och QHD skärm (540 X 960 pixlar) medan IHTC Amaze 4G har endast 512 MB ROM (Även TF kort finns att utöka lagringsutrymme) och FWVGA skärm (480 X 856), som faktiskt är bättre än de flesta 4.0 tums bildskärmar (de flesta är WVGA 480 X 800) men inte lika bra som QHD. Fördelarna jag ser för IHTC Amaze är 8.0 megapixelkamera, Android 4.0 systemet, större kapacitet batteri (2000 mAh) och en behändig storlek som passar lätt i fickan (4.1 tums skärm). Allt annat är praktiskt taget lika.

          Hälsningar,
          Kris

    • GarryMaj 27, 2012 vid 6:49 vid
    • Svara

    Hej Kris
    kan du ta en titt på den här telefonen för mig original sprint 4G HTC EVO 4G 4.3 inches Android OS wifi 4G GPS 1GB ROM 512 MB ursprungliga telefonen har 4g också Android 4.0 Ice Cream Sandwich skulle jag kunna uppgradera till 4.0, Jag är förvirrad varför det står original skulle jag vara tacksam om ni kunde kasta ögonen på detta mer

    Tack Kris

    Hälsningar Garry
    PS Du måste vara sjuk av mig bekymrar dig jag glömde att fråga inte den här telefonen överträffa den HTL V9 och andra jag har tittat på

    1. Hej Garry,

      Det är inga problem alls! Jag tycker om att dela min kunskap på smartphones till andra. I själva verket, Jag fick mer kunskap med dina frågor och för att jag måste tacka er för!

      Jag tittade på den ursprungliga Sprint 4G HTC EVO 4G. Jag tror att det är den ursprungliga HTC och har goda specifikationer. Men, nätverket är bara CDMA 800/1900 MHz. Vänligen kontrollera din lokala telekom om de stöder detta nätverk. Annars, den här telefonen fungerar inte med din lokala SIM. Jag skulle leta efter WCDMA-telefoner eftersom de skulle arbeta nästan var som helst i världen.

      När det gäller dess specifikationer, Jag tror THL V9 är bättre med sina QHD skärm. Alla andra specifikationer är likartade. För närvarande, HTC Evo 4G kan inte uppdateras till Android 4.0. Kanske senare det kommer att ha en uppdatering men vi skulle inte veta säkert. Men det viktigaste är att först kontrollera om CDMA kommer att arbeta i ditt land, vilket jag tvivlar.

      Kanske du kanske gillar den här telefonen, Huawei Honor. Det är 1.4 GHz, FWVGA skärm, och Android 4.0 uppdatering finns tillgänglig för den här telefonen. Det är enda SIM men. Huawei är ett av de stora namnen i Kina. De har en quad core Android smartphone på väg till marknaden.

      Hälsningar,
      Kris

    • GarryMaj 27, 2012 vid 9:54 pm
    • Svara

    Hej Kris
    bara jag får lol Jag har tittat på Huawei Honour trevlig telefon men säker im som ett barn i en godisbutik just nu lol,Hur som helst jag har funnit den här telefonen att som tagit mitt öga HDC Galaxy Note Plus GT-N7000 I9220 5,3” Kapacitiv skärm 3G WCDMA MTK6575 Android 4.0.3 Dual SIM dubbla standby 8MP WIF,Jag skulle vilja höra er åsikt innan jag gör mig för att köpa eller inte, denna kund har gjort en video som visas på fastcardtech webbplatsen skulle jag att du tittar på mig Kris om ni inte har något emot

    lyckönskningar Garry

    1. Hej Garry,

      HDC Galaxy Note Plus GT-N7000 I9220 verkar vara en bra telefon att titta på dess specifikationer. Det är CPU 1 GHz som är snabb och det har Android 4.0. Plus att det har en 8 megapixel kamera som är högt. Den 5.3 tums skärm är ett plus eftersom det skulle förmodligen tillfredsställa din visning behov. Men det är inte QHD som THL V9. Så förvänta skärmen är inte så skarpa som THL V9. Men jag tror det är bara en liten fråga.

      Jag såg videon och det faktiskt är imponerande. Skärmen är mycket lyhörd och det finns inga eftersläpningar. Jag tror att detta är ett bra val för en 5+ tumsskärm telefon. Snälla berätta om du har gjort ditt slutgiltiga beslutet. Jag skulle också gärna höra dina praktiska intryck av telefonen när du har fått den.

      BÄSTA LYCKÖNSKNINGAR,
      Kris

    • GarryMaj 28, 2012 vid 12:45 vid
    • Svara

    Hej
    Kris
    inga problem mate jag kommer att låta dig veta, dess ser ut som jag kommer förmodligen köpa den här telefonen.
    om THL v9 mina vänner på jobbet kan inte tro hur bra telefonen är,för priset
    fastcardtech säljer två cpu version av den här telefonen så du måste känna när man köper.

    gång tack Kris

    lyckönskningar Garry

    1. Hej Garry,

      Jag är glad att du har hittat din nästa telefon. Jag hoppas att du verkligen skulle vara nöjd med det. När du köper telefonen, bara meddela alla dina bekymmer eller förfrågningar med Fastcardtech, som om du vill att tillbehör eller speciella program med det.

      Tja, Jag hoppas få höra dina erfarenheter på den nya telefonen snart!

      Hälsningar,
      Kris

    • GarryMaj 29, 2012 vid 4:44 vid
    • Svara

    Hej Kris
    Jag har placera en order hos fastcardtech för HDC Galaxy Note Plus MTK6575 I9220 5,3″ ,Jag har aldrig beställt från fastcardtech innan, efter att ha placerat min beställning Jag googlade fastcardtech recension, nu har jag oro och bekymmer
    som kunder recension är inte bra,kan du lysa något ljus på bolagets kundtjänst och rykte
    som din kinesiska du skulle veta bäst Kris.
    om du senast e hur menar du om jag vill tillbehör eller speciella program med det. säger om jag frågar de skulle ge det gratis lol,Jag skulle vilja spb 3d skal App har du sett det här, Jag undrar om fastcardtech skulle ge detta gratis lol

    ändå ta hand Kris och jag kommer att hålla i-touch

    Hälsningar Garry

    1. Hej Garry,

      Fastcardtech har funnits sälja mobiltelefoner och andra elektroniska varor eftersom 2005. Deras år av existens är ett bevis på att de är tillförlitliga. Jag har läst många bra kommentarer om Fastcardtech. Men, Du kan också stöta på några negativa återkopplingar från vissa kunder. Detta är bara normalt för onlinebutiker. En faktor kan vara på grund av språkbarriären. Eftersom de är en kinesisk butik, Vissa kunder kan ha funnit kommunicera med dem svåra, eftersom några av deras kunder ombud inte har goda kunskaper i engelska. Detta resulterar ibland i missförstånd.

      Så oroa dig inte för mycket om det. Om du tror att du inte har några problem kommunicera med Fastcardtech när du beställde, då du kommer att bli bra. Jag tror att de har ett system för att spåra sina order så att du kan kontrollera den när den har levererats. Om tillbehör eller speciella program, Du kan begära det. Vissa kan vara fri, medan andra mot en extra pris, beroende på det objekt du beställt. Vanligen, de ger bort en gratis skärm vakt eller en läderväska för vissa order. Du kan fråga dem om det.

      Hur som helst, berätta om något kommer upp.

      Hälsningar,
      Kris

    • GarryMaj 29, 2012 vid 5:31 vid
    • Svara

    Hej Kris
    bara mig igen Kris angående HDC Galaxy Note Plus MTK6575 I9220 5,3” Kapacitiv skärm 3G WCDMA MTK6575 1Ghz Android 4.0.3, fastcardtech som just bildats mig att den här telefonen inte har stöd för Adobe Flash Player 11.0 Jag gör inte under står som den här telefonen har det nya operativsystemet tillsammans med detta är den senaste
    telefon som Android Market visar bara Adobe Flash 11.0 eftersom detta är installerat på min Thl v9 telefon
    Jag har precis skickat FCT en e-post informera dem om telefonen inte streama på internet som VEVO sedan vill min beställning att annulleras kan du ta reda på för mig när det gäller Flash Player återigen tacka Kris

    lyckönskningar Garry

    1. Hej Garry,

      Flash Player 11 är helt kompatibel med Android 4.0 så jag tror inte att kunden agenten du pratade med var korrekt när han sa att telefonen inte stöder det. Det är inte någon mening. Den videorecension utföras av kunden överste Zap visade att HDC Galaxy Note Plus spelas video streaming på Internet. Överste Zap är en oberoende telefon granskare från Tyskland och han har en webbplats som är mycket informativ: Överste Zap blogg. Jag hoppas att det hjälper…

      Hälsningar,
      Kris

    • GARRYJuni 2, 2012 vid 6:20 pm
    • Svara

    Hej Kris
    hows det kommer mate jag har min beställning med snabb fastcardtech sjuk berätta Kris finns ett språk hinder jag tror inte att de förstår vad du frågar dem jag frågade om de skulle installera spb 3 d skal på min telefon som de kommit överens om,Nu har jag bara frågade om de har installerat den här appen nu de säger jag kommer att få betala för detta genom Android Market.
    de behöver för att goda engelsktalande personal

    har du arbetat hårt Kris vad gör du undervisa på ditt universitet du väl får betalt
    det är helgdag här i England eftersom du måste ha hört det är vår drottningar jubileum i morgon 3/06/
    jag är arbeta bort för 5 dagar Yippee

    tala snart Garry

    1. Hej Garry,

      Tja, det är ett problem för de flesta kinesiska online-butiker. De flesta av deras kunder agenter behöver förbättra sin engelska. Om du inte kan få spb3dshell från dem, du kan få det från Android Market ändå. Du kan också få gratis programvara från Internet. Bara söka på olika Android-forum. Jag har tidigare skrivit en länk till överste Zap blogg. Det är en bra plats för kinesiska telefon ägare. Du kan fråga honom om HDC Galaxy Note eftersom han har även köpt en från Fastcardtech.

      Jag, Jag undervisar mikrobiologi. Lön är bara okej. Bra för dig, du har en lång semester! Ge min fråga till er drottning!

      Förresten, den THL W1 bara fick lanserades i Kina häromdagen. Det är en uppgradering av THL V9, med 1GB RAM och 8.0 megapixelkamera. Det är fortfarande 4.3 inches men och ganska tjock i min mening. Hur som helst, njuta av din semester!

      Hälsningar,
      Kris

    • talkingheadJuni 22, 2012 vid 3:47 pm
    • Svara

    Hej Kris, stor webbplats! Har alla de smartphone beslutsfattare i Kina använder Mediatek chip? Verkar vara populärt och med i de flesta av dina recensioner

    1. Hallå! De flesta av de kinesiska telefoner använder Mediatek chip eftersom det är kostar mindre och fungerar mycket bra för dubbla SIM-telefoner. Det låter tillverkarna att producera funktionsrika telefoner med billiga priser. Inte alla beslutsfattare använder Mediatek, dock. Vissa använder Qualcomm och Samsung-processorer, men de är dyrare och inte lika mångsidig som Mediatek processorer. De flesta styrkretsar från andra företag stöder inte dubbla SIM dubbla standby-funktionen, det är därför Mediatek chips är den mest önskade och de mest populära processorerna i Kina.

    • sjömanJuli 10, 2012 vid 10:53 vid
    • Svara

    Hej Kris. Vet du om det finns en butik i Dalian, Meizu porslin sälja quadcore ? Jag är intresserad av att köpa den här telefonen. tack

    1. Hej! Jag är ledsen, men jag vet faktiskt inte. Jag tror Meizu är tillgänglig över hela Kina. Men Shenzhen är platsen att vara om du vill köpa mobiltelefoner till fabrik.

        • sjömanJuli 12, 2012 vid 7:08 vid
        • Svara

        Kris, där Shenzhen ligger?

        1. Du kan kontrollera den här kartan för att hitta Shenzhen: Karta över Shenzhen.

    • PhloxJuli 21, 2012 vid 1:42 pm
    • Svara

    Hej Kris

    Jag såg den här appen detaljer från fastcardtech.com – appen har kameran detaljer, bilder storlekar, cpu detaljer, minne, etc. Jag undrar vad App fastcardtech använda som jag skulle vilja se det också när jag får min i9220.

    Med din exponering mot Kina telefon, kanske du vet vad app är att?
    Jag talar inte om Antutu – som jag redan vet det..

    Jag har skrivit på slatedroid men inga tycks svara (eller vet) vilken app är att. Nedan är länken:
    http://www.slatedroid.com/topic/35968-system-info-app-for-android/

    Tack
    Phlox

    1. Hej Flox,

      Ledsen men jag vet inte namnet på programmet. Du kan be Fastcardtech namnet på App. Bara lämna ett meddelande på en av sina sidor eller så kan du använda e-post eller chatt. Att besöka deras sida, klicka här: Fastcardtech.

      Vänliga hälsningar,
      Kris

    • RevoJuli 21, 2012 vid 4:00 pm
    • Svara

    Hej Kris,
    trevligt att träffa you.I hitta riktigt användbara dina kommentarer, Men nu är jag lite förvirrad :-)
    För en tid sedan jag köpte en Zeontouch(Bluebo)B1000 från fastcardtech. Jag är mycket glad över det. Men det är lite långsam.
    Jag behöver något snabbare. Jag letade för Lenovo A750, Klubbades 100, och ThLw1. Har du några föreslå för mig?
    Jag skulle vilja att det har verklig GPS god RAM och italienska språket .
    Jag väntar på ditt svar.
    Tack och vänliga hälsningar.
    Revo

    1. Hej Revo,

      Om du vill ha en snabbare telefon, leta efter något som har minst 1 GB RAM-minne och Android 4.0 ICS. Jag rekommenderar Jiayu G2. Den har faktisk GPS, 1GB RAM, och italienska språket. Men om du kan vänta, den dubbla kärnor telefon Jiayu G3 kommer att släppas i slutet av denna månad. Det bör vara snabbare och bättre än någon av telefoner som nämns ovan.

      Vänliga hälsningar,
      Kris

    • TomJuli 27, 2012 vid 11:38 vid
    • Svara

    Hallå, Kris. Jag är så glad att komma in i din blogg.

    Jag söker en telefon efter min första Android-telefon blev stulen. Först av allt, Jag behöver en telefon med bra skärm. Jag kan bearly läsa min gamla smartphone när jag är under solsken utanför. Vilken skärmteknik rekommenderar ni?

    Ett annat bekymmer om kinesiska smartphones det att många av dem inte har Google Market appen installerad. Förlåt att jag är naiv, Jag behöver ladda ner massor av program. Det enda sättet att göra det för mig är att söka och ladda ner via denna app. Har kinesiska telefoner har reall Google Market appen installerad och fungerar?

    Tack, Kris.

    Tom

    1. Hej Tom,
      Jag rekommenderar telefoner med IPS skärmar, samma skärm som används av Apple iPad. De är tydliga även när du tittar från olika vinklar och mycket bättre än vanliga skärmar när du tittar under solen.

      De flesta kinesiska smartphones idag har redan Google Market eller Google Play förinstallerat. För att vara säker, be säljaren om den har verkligen Google Market. Jag köpte en kinesisk smartphone Jiayu G2 och det redan har Google Market installerat. Jag har laddat ner program från Google Play utan problem. Några av de program har märkts av Google Market oförenligt med min enhet. När detta händer, Jag hämtar bara “oförenliga” program från en annan webbplats och installera dem på min telefon. Apps fungerar perfekt.

      Hälsningar,
      Kris

        • TomJuli 27, 2012 vid 8:37 pm
        • Svara

        Kära Kris:

        Hallå. Tack för ditt svar. Jag kommer att vara mycket tacksam om du rekommendera mig några telefoner med IPS-skärm och Android ICS? Jag vill att telefonen arbetar snabbt och viktigast, av god kvalitet och reliablity. Vilka billig varumärke i Kina är bra? (Visst Apple är alltid bra, men bortom min budget.) :-)

        Tack.

        Uppriktigt

        1. Hej Tom,
          Jag rekommenderar Jiayu G2 som kostar runt $162. Detta är den telefon som jag har nu, och jag är mycket nöjd med det. Den har en IPS-skärm och Android ICS. Navigering är snabb och dess Internet-surfning. Det har hög kvalitet. Jag hade aldrig några problem hittills. Jag rekommenderar också den dubbla kärnor efterträdare, Jiayu G3, men det är ännu inte släppt. Det kostar runt $210. Det bör släppas i mitten av augusti. Men kolla först 3G-frekvenser i ditt land och se till att telefonen stöder dem. Annars, 3G kommer inte att fungera.

            • TomJuli 27, 2012 vid 10:08 pm

            Kära Kris:

            Min karriär använder 1700/.2100 frekvens för 3G-data. Eftersom Jiayu stöder 2100 endast, Jag antar att jag är ute på tur för den här telefonen, höger?

            Vet du något IPS screen telefon med 1700/2100 för 3G? Tack.

            Tom

            • Kris AmoraJuli 27, 2012 vid 10:24 pm
              Författare

            Hej Tom,
            Det verkar som Jiayu 3G kanske inte fungerar i din operatör. Jag vet inte om det finns några kinesiska telefoner som stöder 1700/2100 MHz. Du frågar bättre Fastcardtech som Android smartphones de säljer stödja operatörens 3G-frekvenser. Lämna ett meddelande på en av sina sidor. Klicka här för att besöka deras hemsida: Fastcardtech.

    • RevoJuli 28, 2012 vid 2:59 pm
    • Svara

    Hej Kris.
    Jag är nyfiken att veta vad tycker du om Lenovo A789.
    Den har den nya MTK 6577 chip men onlu med 512 MB RAM.
    Är det prisvärt? är det liknar Jiayu G2 eller G3 ? "Orsaka Lenovo varumärke är mer känd här än Jiayu.
    Låt mig veta. tack
    bye

    1. Hej Revo,
      Lenovo är ett bra varumärke. Men A789 förbleknar i jämförelse med Jiayu G3. Jiayu är en av dem upp och kommande varumärken som har stor potential att lyckas internationellt. Jag tror att vi bör ge Jiayu en chans att bevisa sitt värde.

      Att titta på specs, den A789 har endast 512 MB RAM. Android 4.0 kör optimalt med 1 GB RAM så jag förväntar A789 är inte lika smidigt som Jiayu G3. Också, den har bara en 5 megapixel bakre kamera utan blixt och en 0.3 megapixel främre kameran jämfört med Jiayu G3: s 8 megapixelkamera med blixt och en 2.0 megapixel främre kameran. Och slutligen, A789 skärm är 4,0-tums, 800 X 480 bildpunkter medan Jiayu G3: s är 4,5-tums IPS 1280 X 720 pixlar. Från denna jämförelse, Jag tror att Jiayu G3 har bättre värde för pris.

      Lenovo A789 är fortfarande en stor smartphone och det är mycket överkomligt för en dual core telefon med ett pris på runt $176. Men det bara inte kan konkurrera med Jiayu G3 enligt min mening.

    • EthanAugusti 3, 2012 vid 9:32 pm
    • Svara

    Hej, Im letar efter en Android-telefon med ff:

    -Android ICS operativsystem
    -Dual SIM
    -analog TV och FM-radio
    -iallafall Dual core
    -3G

    De flesta funktioner finns tillgängliga för MTK6577 telefoner men TV-funktionen är vad saknas.

    Några förslag?

    Tack

    Ethan

    1. Hallå! Jag vet inte någon dual core telefon med TV funktion. Hittills, MT6577 dual core-telefoner som har släppts nyligen inte har TV-funktion. Det är föregångare, MT6575, har vissa telefoner med TV-funktionen. Kolla in Star Not N8000.

    • DidiAugusti 12, 2012 vid 1:53 vid
    • Svara

    Jag vill köpa, Lade HDC Galaxy Note I9220 GT-N7000 (5,3 pärla)
    Jag är från Malaysia, Hur får jag honom.?
    är namnet försäljning butik på malaysiska ..?

    1. Hej! Jag tror inte att det finns i Malaysia inte någon från ditt land importerat det. Du kan köpa den från Fastcardtech. De levererar till någonstans i världen, inklusive Malaysia. Jag har gjort en flera inköp från dem och det fanns inga problem. Klicka här för att besöka deras hemsida: Fastcardtech.

    • BurhanuddinAugusti 14, 2012 vid 2:54 pm
    • Svara

    Hej kris Jag vill fråga hur man köper den här telefonen från Kina hur??

    1. Hallå! Är du hänvisar till HDC Galaxy Note Plus GT-N7000 I9220? Du kan köpa det från kinesiska online-butiker. Den butik som jag har personlig erfarenhet är Fastcardtech och jag rekommenderar dem. För att besöka deras hemsida, klicka här: Fastcardtech. Du måste registrera dig på deras hemsida för att köpa sina telefoner. Du kan betala dem via Western Union, Moneygram, Banköverföring, eller Paypal. De levererar till någonstans i världen.

    • UsmanAugusti 15, 2012 vid 8:50 vid
    • Svara

    Hej Kris…
    först av allt du har en fantastisk blogg speciellt för någon intresserad av kinesisk mobiltelefoner och jag hittade din blogg verkligen användbart. Nu är jag planerar att komma till Kina för en vecka med min farbror och jag undrar om jag kunde köpa Jiayu G3 från marknaden där och är det en chans för att det ska vara tillgängligt säga mellan 22 och 27 augusti ???
    och Gud förbjude om jag inte kan få G3 då kan du hjälpa mig att köpa en billig Android-telefon under 200 dollar.
    här är vad im söker
    1.Dual-Core
    2. 1GB RAM
    3. Bra skärm…företrädesvis IPS
    4. Bra batteri
    5. 3G
    6. Android 4.0 och möjligheten att uppgradera ROM i framtiden..
    och slutligen har jag läst i ett par ställen att batteritiden på kinesiska mobiltelefoner är verkligen illa är det sant ..???
    och ja sjuka flyga in från Indien.
    Så plz hjälpa mig coz jag verkligen älskar Jiayu G3 och hoppas den tillgängliga tiden im det…

    1. Hej Usman,

      Jiayu G3 väntas komma ut i slutet av denna månad eller 1: a veckan i september. Förhoppningsvis, det kommer att vara ute under ditt besök i Kina. Men om inte, prova att kontrollera dessa telefoner ut: Newsmy Newman N1, ZOPO ZP900 Leader, IHTC En X MT6577, och Star N9880.

      Batteritiden kinesiska mobiltelefoner är ganska mycket samma som de kända märken som Samsung. Batteriets livslängd skulle bero på batteriets kapacitet. Ju större kapacitet, bättre.

        • UsmanAugusti 16, 2012 vid 8:44 vid
        • Svara

        Hej igen
        tack för förslagen .. Jag har nu beslutat att om ifall jag inte kan få G3 jag kommer att gå för ZOPO ZP900 Leader. men jag har en fråga. på fastcardtech webbplats som de säger att telefonen inte har släppts ännu. Och på Zopo mobilshop priset är $299. kan du berätta plz mig rätt pris….

        1. Hallå,

          Jag tror att priset i Fastcardtech ännu inte slutgiltigt. Det är en pre-sale pris. Det kan förändras när telefonen släpps.

          Men ibland tycker jag några Zopo telefoner som säljs mycket billigare på Fastcardtech än på Zopomobileshop. Det kan bero på att Zopomobileshop justerar priset för internationella kunder och Fastcardtech får sina telefoner direkt från fabrik som bygger Zopo telefoner. Förresten, Zopo har ingen egen fabrik det är därför du kan hitta några OEM (Original Equipment Manufacturer) varumärken som är identiska med Zopo telefoner. Den kinesiska varumärke Hero är ett exempel på detta. Zopo ZP500 och Hjälte H8000 är identiska både i utseende och i specifikationer. Hjälte är billigare än Zopo men Zopo har bättre service efter försäljning.

          Hur som helst, Vi bör vänta tills ZP900 släpps innan dra några slutsatser. Då kommer vi att veta det korrekta priset.

    • RiiyoAugusti 17, 2012 vid 12:46 vid
    • Svara

    Hej Kris,
    Jag funderar på att köpa en China Mobile, men jag hör att de flesta av dem är inte av god kvalitet och som, men jag tror inte det verkliga (och jag har inga tvivel om Lenovo & Meizu) , Jag vill att du dela din synpunkt!
    Och även, vilken telefon kan vara en bra reccomendation för dessa specifika: Bra & stora skärmen, Tillbaka & främre kameran (lämpligen 5.0 MP för rygg), Bra batteri, 3G och etc… Också, Jag gillar att ladda ner en massa program.
    Tack & en mycket användbar blogg du har där!

    1. Hej Riiyo,
      Det finns några kinesiska telefoner som har dålig kvalitet. Men det finns också många som är utmärkta. Jag litar på varumärken Lenovo, Huawei, Jiayu, Meizu, ZTE, Klubbades, THL, och några andra. Om jag måste rekommendera en telefon för dig, Jag skulle säga vänta Jiayu G3 att komma ut. Den har stora specifikationer och ett mycket överkomligt pris. Ta reda på mer om telefonen genom klicka här. Det beror på att släppas i slutet av denna månad eller i början av September.

        • RiiyoAugusti 21, 2012 vid 12:10 vid
        • Svara

        Thankyou, Kris!

    • DoyinSeptember 1, 2012 vid 6:00 vid
    • Svara

    Funderar på att köpa en kinesisk android 4.0 telefon witth fullständig engelsk stöd. Tänkt på Lenovo a789, THL v9, Jiayu g2, xiaomi 1s. Behöver du en telefon som är snabb, hållbara, har bra batteritid och en stark bygga. Tack. Ur blogg är fantastisk. Det är det bästa jag har sett på kinesiska telefoner. Keep it up!!!

    1. Hej Doyin,
      Tack för att du besöker min webbplats! Det finns många bra telefoner. Bland de val du har nämnt, Jag tror Xiaomi M1S är bäst, även om det är bara en enda sim telefon. För Dual SIM, Jag skulle välja Jiayu G2 Plus. Det är redan dual core. Jag har en enda kärna Jiayu G2 och det är redan snabb och har bra batteritid. Det är ingen tvekan om det dubbla kärnor Jiayu G2 Plus skulle vara mycket bättre.
      Hälsningar

    • Lee LambSeptember 7, 2012 vid 9:42 vid
    • Svara

    Hej Kris, Jag hittade din webbplats,Cool. Rätt vet att jag har en blu studio 5.3 den första versionen. Jag söker en 6 tums telefon. Vilket väljer du föredrar. Jag söker minst 1gig RAM. Blu har endast 250 mb. Också en bra kamera. Jag funderar på att köpa en som i morgon. Jag lutar mot carpad not f6. TACK!!

    1. Hej Lee! Det finns två 6,0-tums smartphones med i min webbplats: Star N9880 och CarPad Not5 F6. Jag skulle gå för CarPad Not5 F6. Den har en mycket bättre bulid i min mening. Tyvärr, båda av dem har endast 512 MB RAM som jag har bekräftat med Fastcardtech nu. Jag vet inte om det finns några 6-tums tabletter med 1 GB RAM. Båda har bra kameror. CarPad har 8 megapixel bakre kameran när Star har 5 megapixel.

    • DoyinSeptember 28, 2012 vid 3:45 vid
    • Svara

    Vilka högsta kvalitet 7 tums tablet kommer du råda mig att få? behöver något med stjärn batteritid, ett robust utförande och prefarably ett SIM-kort för 3G/GSM åtkomst?

    1. Jag tror U1 Pipo är en stor 7 tums tablett. Om du vill visa dess specifikationer, klicka här. Att kolla in andra 7 tums tabletter, klicka här.

    • Indra87September 30, 2012 vid 9:54 pm
    • Svara

    Hej där, :)

    Jag har just snubblat på din webbplats, bra sida, Jag var faktiskt bara intresserad för en iPhone klon men nu har jag hittat något annat, tack vare er. Jag har samma åsikt som du, Kinas telefoner blir bättre och bättre, Jag antar att du kommer att vara mycket upptagen snart svara folk frågor.. :p

    Lycka till. :)

    1. Hallå! Du är verkligen rätt! Jag är väldigt upptagen besvara frågor från mina besökare. Ibland kunde jag inte hinna ifatt de otaliga kommentarer som översvämma min webbplats. Hur som helst, det är bra att min hemsida uppskattas av många. Håll kontakten!

    • Sara MobergOktober 2, 2012 vid 4:06 vid
    • Svara

    Hi Kris
    I wonder how to install apps if the phone doesn’t support Google market? Even if you go there in the browser you still have to log in to the google store and it rekognises your phone.
    Thanks for a very intresting site.

    1. Hallå! Du kan ladda ner program från andra webbplatser sedan installera den med filhanteraren.

    • doyinOktober 3, 2012 vid 2:13 pm
    • Svara

    Den Pipo U1 U rekommenderas är wifi endast. Det har inte 3g. PLS rekommendera en annan 1. Är u samröre med fastcardtech? Thanx

    • MurrayOktober 6, 2012 vid 2:04 pm
    • Svara

    Hej Kris,
    Jag hittade din webbplats för sent! Jag hade just beställt en N8000 telefon som verkar erbjuda stort värde, bra stora batteri och bra processorhastighet. Jag hoppas att det lever upp till mina förväntningar.

    Utan hjälp av din sida som jag hittade uppgiften att välja mycket svårt. Vissa synes triviala funktioner jag ville verkar ignoreras, till exempel vilka telefoner har en ankarpunkt för en rem? Jag tänker använda GPS-funktionen bushwalking med OziExplorer Android-app och jag vill inte förlora telefonen. En liten funktion men mycket svårt att lägga efteråt.

    Även för mitt ändamål skulle det vara bra att ha en jämförelse av batteri uthållighet med GPS påslagen.

    Jag kommer inte att köpa en annan telefon för en stund jag hoppas, men kommer att rekommendera din webbplats till mina vänner.

    Murray

    1. Hej Murray,

      Tack för att du besöker min webbplats. Jag tror N8000 är fortfarande ett bra köp. Men det kan vara lite föråldrad, eftersom dubbla kärnor telefoner har redan kommit ut med nästan samma pris.

      Det finns många telefoner som har ankarpunkter för band. Du kan titta på bilder av telefoner för att veta vilka som har dem. GPS kan behöva lite inrättandet innan. Du kan också lägga till GPS-apps för att förbättra GPS-funktioner. Och jag tror att batteriet är tillräckligt stor för att hantera dina GPS behov.

      Jag tror att telefonen är stort värde för sitt pris. Jag hoppas att telefonen kommer att uppfylla alla dina förväntningar.

      Kris

    • CristobalNovember 1, 2012 vid 5:11 pm
    • Svara

    Hola Kris. Jag skriver från Spanien.
    Jag behöver information om Jiayu G3. ¿Det buen telefono?. I mitt land Jiayu är en välkänd tillverkare.
    När du köper mig fel och inte kasta pengar.
    Jag slits mellan Jiayu G3, Thunderbird I5 y Goophone I5.
    Thunderbird och Web Goophone i alla är slut i lager. Vet du någon online butik som är tillgängliga.
    Tack så mycket och hälsningar från Spanien.

    Hej Kris. Jag skriver från Spanien.
    Jag behöver information om Jiayu G3. Är det en bra telefon?. I mitt land Jiayu är en välkänd tillverkare.
    När du köper mig fel och inte kasta bort pengar.
    Jag slits mellan Jiayu G3, Thunderbird I5 och GooPhone I5.
    Thunderbird och GooPhone i alla är slut i lager.
    Vet du någon online butik som är tillgängliga?
    Tack så mycket och greetins från Spanien

    1. Hej Cristobal,
      Thunderbird i5 och GooPhone i5 kommer bara vara tillgängliga i slutet av detta år eller i början av nästa år. Det finns ingen bestämd tid ännu. Som för Jiayu G3, endast ett begränsat utbud gjordes och tyvärr lager för Jiayu sprang ut praktiskt taget överallt. Jag vet inte om det finns någon butik som fortfarande har den här telefonen i lager eftersom det är varmt säljande.

      Jag litar Jiayu mest eftersom jag har en Jiayu G2 och det har fungerat mycket bra för mig. Jag vet inte mycket om GooPhone i5 och Thunderbird i5. Så jag rekommenderar Jiayu G3. Men du kan behöva vänta tills det blir tillgängligt igen.

    • IvanoJanuari 20, 2013 vid 4:15 pm
    • Svara

    den webbplats som du föreslog x köper Fastcardtech, bara ger smartphone-språk cine och engelska, men det är möjligt att också lagt italienska, hur gör du?

    1. Hej! Du kan fråga i butiken om de kunde installera anpassade ROM med italienska. Om de inte kan installera det, Du kan också installera det själv genom att rota telefonen. Du kan söka stegen om hur man rota telefonen via Google.

    • AkashFebruari 8, 2013 vid 12:53 pm
    • Svara

    gör något porslin smartphones kommer med htc fjäril specifikationer kris
    om ja PLZ låt mig veta. och ja de bör ha en god bebyggd kvalitet,
    Ivrigt väntar på ditt svar.

    1. Hej! Jag är inte säker på om det finns några Kina-telefoner där ute som är identisk med HTC fjäril specifikationer. Men försök tittar på detta quad-core 5-tums telefon: THL W8. För mer quad-core telefoner, klicka här.

    • KusumoFebruari 14, 2013 vid 6:38 pm
    • Svara

    Relaterade till hälsa, Finns det någon information om SAR (Specific Absorption Rate) av dessa telefoner? Och min andra fråga, handlar om förmågan att ta emot GLONASS (Ryska GPS) satellit.

    1. Hej! Ledsen att jag inte har information om SAR-värden för dessa telefoner. Jag har läst att dessa telefoner kan ta emot GLONASS. Försök att söka Google om det.

    • KellyMars 17, 2013 vid 8:56 vid
    • Svara

    God kväll, Det är natt här i Brasilien, det bör finnas dag, skulle vilja ha en ärlig åsikt om dig, du redan har köpt platsen fastcardtech.com?
    Det bluff, köpt där och jag är orolig.

    1. Hej! Jag har köpt från Fastcardtech många gånger redan. Alla mina order har levererats framgångsrikt och jag hade inte haft problem med prylar jag köpt. Det är en legitim online-butik.

    • SergioMaj 21, 2013 vid 12:48 vid
    • Svara

    Hej Kris! Först vill jag gratulera dig på din webbplats. Jag skulle vilja berätta för mig, och jag hoppas att ni kan hjälpa mig eller ge mig råd. Jag köpte den ett år en kinesisk telefon en not A75, men tyvärr bröt skärmen ett par månader sedan. Jag har inte kunnat hitta en plats i Spanien där jag var fast eftersom det inte fungerar med detta material. Lyckligtvis hittade jag den telefonmodell på denna webbplats, i videon Dapeng A75 med 5-tums skärm. Skulle det vara möjligt att få den här skärmen för att installera här?
    Hälsningar från Spanien. tack

    1. Hej! Jag är inte säker på om Dapeng A75 är kompatibel med din telefon. Jag vet att Dapeng A75 är en OEM-telefon och det finns flera Kina telefoner som är identiska med det men med olika namn. Förmodligen din Not A75 är en av dem. Hur som helst, Det finns många kinesiska online-butiker som säljer skärmar. De bör kunna ge dig en skärm är kompatibel med din telefon. Du kan söka på Google. De kan skicka dig skärmen och du kan ha det installerat i Spanien av någon lokal mobiltelefon verkstad.

    • DavidAugusti 2, 2013 vid 9:44 pm
    • Svara

    Hej Kris,
    först vill jag tacka så mycket för denna stora kina telefoner recension blog. Är det bra jobb, vad du gör och det är mycket användbart och värdefullt även för mig, som är mycket amatör i telefon område :-) Jag är bara användare .
    Jag skulle vilja ber er om hjälp och rekommendation av lämplig telefon, om möjligt.
    Jag är från Tjeckien och söker kvalitet mobiltelefon med dessa parametrar:
    1. 4-4.7tums skärm
    2. minimum 1 GB RAM
    3. god kvalitet skärm
    4. bra GPS-modul
    5. dual core
    6. bra batteri
    7. priset upp to150USD max. 200USD
    8. pålitlig tillverkare

    Om du kunde rekommendera mig några telefoner, det skulle vara bra hoppas jag inte bara för mig, eftersom jag är ganska vilse amonk mycket telefontyper, tillverkare, etc
    Tack så mycket i förväg och jag önskar er stora dag.
    Bästa,
    David

    1. Hi David! Jag rekommenderar Jiayu G3T. Det är redan quad core som är bättre än den dubbla kärnor du nämnde. Jiayu är en av de bättre kinesiska varumärken. För att veta mer om Jiayu G3T, klicka här.

        • DavidAugusti 14, 2013 vid 7:34 pm
        • Svara

        Hej Kris,
        Tack så mycket för din rekommendation.
        Bästa,
        David

        1. Du är välkommen David! Jag önskar er all lycka i att välja din nästa telefon.

    • RegeringenAugusti 5, 2013 vid 6:00 vid
    • Svara

    Hej Kris,kan jag ställa några frågor?
    För det första: Vad tror ni vad är de bästa smartphones mellan kinesiska 100$-170$ väl sjuk menar kan du föreslå mig varje angiven smartphones?
    Andra:Jag Överväg att köpa av Star S4 Galaxy GT-I9500- MTK6515 2,0 GHz eller HDC Galaxy S4 U9500- MTK6589 Quad Core men jag kan inte göra en slutlig conclussion.Could du berätta din åsikt om dessa 2 smartphones och efter din subjektiva åsikt Vilket väljer du föreslå mig att köpa?
    Tack för ditt svar snart.

    1. Hallå! Den bästa smartphone skade måste bero på dina inställningar som skärmstorlek, konstruktion, och andra funktioner. Men jag föreslår att du går till nyare modeller med MT6589 CPU. Prova att titta på den här telefonen: Jiayu G3T.

      Om du väljer mellan Star S4 Galaxy GT-I9500 och Galaxy HDC S4 U9500, Jag föreslår att du väljer det senare eftersom den har den nyare processorn som redan är quad core och det kommer att ha nyare funktioner.

    • AustinJanuari 27, 2014 vid 7:22 pm
    • Svara

    Hej Kris. Först av allt, du har en väldigt cool blogg!
    Jag har bara kunnat hitta lite info, vilket jag coudln't göra även i GSMArena.
    Jag skulle vilja be er att hjälpa mig ut för att köpa en stor skärm (6tum) smartphone med ett rimligt pris.

    1. Det verkar finnas flera modeller i 6 tum kategori. Vilket väljer du rekommendera mig?
    De viktigaste punkterna för mig är enligt nedan:
    1) Tillverkare:Major, 2) Användare: Många (tillräckligt för att få anpassade rom),
    3) Prestanda: inte viktigt (Jag brukar inte spela spel),
    4) Använd: PDF läsning, Video lek, Musik, Foton… 5) Misc.: Batteriets livslängd, ICS(Retina) med hög upplösning.

    2. Jag funderar Zopo zp990 (vad är skillnaden med kapten S) och Huwai Stiger Mate. Alla opinon?

    3. Om då till och var man kan köpa…
    Jag har hört att det brukade vara många speciella byggts med priset ned efter det kinesiska nyåret.
    Vad tycker du om det?
    Och, Jag funderar på att köpa en i Aliexpress.com. Har du någon bättre idé?

    Tack. Du har redan hjälpt mig mycket. :)

    1. Hej! Tack för komplimangen! Jag rekommenderar Zopo och THL telefoner. Zopo ZP990 (Zopo ZP990 Plus) är den uppgraderade versionen av Zopo ZP990 Captain S. Det har den senaste Octa-core CPU. Personligen, som skulle vara det bästa valet tillsammans med THL T200. De båda har samma Octa core CPU, MT6592, som har stöd för dubbla SIM-kapacitet.

      Huawei Ascend Mate är en bra quad-core telefon. Även om det kanske inte har den senaste okta-core CPU, det gör upp för det med dess funktioner. Det kan också passa dig eftersom du angett att du inte är orolig för att få den snabbaste prestandan. Huawei Ascend Mate är ett praktiskt val.

      Bara jämföra specifikationerna för telefonerna och välja vilken uppsättning specifikationer som du föredrar mest. Du kan köpa dem på de onlinebutiker jag rekommenderade här på min hemsida eller så kan du köpa dem på andra webbplatser som AliExpress. Jämför erbjudanden och välja den butik som ger dig mer valuta för pengarna.

    • JackMars 10, 2014 vid 6:17 pm
    • Svara

    Hej,
    Stora Blogg!
    Jag kommer att vara i Shanghai på maj 2014.
    Jag hoppas att jag kommer att kunna hitta OPPO Hitta 7 vid denna tidpunkt.
    Kommer jag att kunna få den i en butik eller bara på online shopping?
    Tack!

    1. Hallå! Ja du kan köpa det i en butik i Kina. Förhoppningsvis kommer det att vara tillgänglig då. Du kan också köpa det på nätet.

    • PaulMaj 5, 2014 vid 11:17 pm
    • Svara

    Hej

    Jag såg bara din blogg, mycket bra
    Jag ville ställa en fråga till er, vad skulle vara det bästa klon iphone 5/5s?
    Jag är intresserad av en, men jag skulle vilja få den bästa, den som mest liknar fysikaliskt och i mjukvara, det är uppenbart att ju mer kraftfull bättre, Jag tror, hade sett Thunder I5S Golden Touch EX-ID http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-EX-toch-id-android-phone.html?u=49407 men visste inte om det var den bästa eller.

    Vad du råda mig?

    En hälsning och tack

    1. Hej! Från och med nu, att telefonen kan vara den bästa iPhone-klon. Den har bättre specs bland klonerna. Jag har inte provat det men utseendet och specifikationer ser imponerande.

    • DespinaJuni 14, 2014 vid 1:46 vid
    • Svara

    Hej, Mitt namn är Despina , tre veckor sedan , Jag köpte mobilen cubot T9, men tyvärr hade en olycka (ok mitt fel :( ) . Hur kan jag hitta denna reservdel ersättnings pekskärm för cubot t9?. Jag uppskattar om du har ett svar för mig.

    1. Hej! Du måste söka efter online-butiker som säljer ersättnings pekskärmar. Om du inte kan hitta en som är specifik för din telefonmodell, fråga de online-butiker om de har en pekskärm som kan vara kompatibla med din telefon, eftersom telefonen är en OEM och kan vara kompatibelt med andra telefoner’ pekskärmar.

    • Rene SteensmaAugusti 10, 2014 vid 3:02 vid
    • Svara

    Hej Kris,

    För ett par veckor sedan fick jag en Lenovo 850+ från min kinesiska vän medan i Peking. Jag har försökt att hitta en engelsk handbok sedan men misslyckades. Den enda manuella jag kan ladda ner är en snabb start guide som inte är alltför bra för att till fullo förstå alla funktioner.
    Kan du hjälpa? Jag är en norsk medborgare. Lenovo säljer inte mobiler i Norge.

    Tack på förhand och hälsningar,

    Rene Steensma

    1. Hej! Ledsen att jag inte har en engelsk handbok för Lenovo A850 . Du kan prova att besöka Lenovos officiella hemsida.

    • Jose GeraldoOktober 13, 2014 vid 11:36 pm
    • Svara

    Jag bor i Brasilien och jag köpte av AliExpress, en Lenovo K910 Vibe Z. Efter två månaders användning telefonen slutat fungera. Telefonen hängde upp och brydde sig inte längre. Kan du berätta om det konsert för den här telefonen? I Kina måste det konsert för den här telefonen? Här i Brasilien Det inte säljer Lenovo mobiltelefoner. Tacksam för hjälp.

    1. Hej! Lenovo ska ha en auktoriserad serviceverkstad i Brasilien. Besök Lenovos officiella hemsida eller kontakta deras kundtjänst för mer information.

    • kostasFebruari 26, 2015 vid 5:44 vid
    • Svara

    Hej kära Kris. Kan ni hjälpa mig välja en smartphone? 2giga bagge, 16jätte rum , enda sim,Batteriet Tillräckligt stor för snabb Internet Användning. Inte mycket dyra, Max 150-170$.
    Tack så mycket.
    Ha ett hälsosamt liv!!!!

    1. Hej! Kolla in dessa telefoner:
      Lenovo Golden Warrior A806
      ZTE star1 (S2002)
      IUNI U2
      HDC S5 Spark

        • kostasFebruari 26, 2015 vid 7:09 pm
        • Svara

        Hej kära Kris .
        Tack för de förslag .
        Ha en trevlig dag

    • kostasMars 1, 2015 vid 3:43 vid
    • Svara

    Kära Kris.
    Vet du att t-ebuy.com webbplatsen?
    Jag hade ett mail med stora möjligheter men ingen PayPal.

    1. Jag är inte bekant med denna webbplats. Jag föreslår att du väljer webbplatser som stöder Paypal eftersom Paypal skyddar köparna.

    • kostasMars 6, 2015 vid 9:53 pm
    • Svara

    Tack kära kris .
    Har en perfekt helg !!!!

Lämna ett svar