«

»

April 25

Jiayu G2

Jiayu G2Jiayu G2 Funktioner och specifikationer

CPU MT6575 CortexTM-A9 1GHz
GPU: PowerVRTM SGX Series5 3D
OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS)
Språk: Engelska, Kinesiska, andra
Minne RAM: 1S / ROM: 4S
Micro SD-minneskort (TF-kort), MAX stöd 32GB
Storlek 124 X 63 X 10.4 mm
Vikt 163 g
Skärm 4.0 Inch IPS Kapacitiv Multi-pekskärm,WVGA 480 X 800
Nätverk Dual SIM G G W G
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz
Stöder GSM-tjänst över hela världen
Färg Svart
GPS Inbyggd GPS & A-GPS
Kartor finns:
Chile, Tyskland, Schweiz, Österrike, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Frankrike, Grekland, Italien, Polen, Ryssland, Danmark, Sverige, andra
Anslutning Bluetooth med EDR & A2DP
Wi-Fi- : IEEE 802.11 b / g
mikro-USB 2.0
Kamera Dubbla kamera
Tillbaka 8.0 megapixel
Främre 0.3 megapixel
Stöder inspelning av MP4, 1280 X 720 pixlar med ljud, beror på lagring.
Sensor Gravity Sensor, Närhet sensor, Ljussensor
Radio FM
Video AVI , MP4 , FLV , 3GP , MOV , ASF , MPEG , RMVB , etc.
Ljud MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm ljudutgång
Specialfunktioner Gravity Sensor, Närhet sensor, Ljussensor, FM-radio, Wifi, GPS, Multi-touch kapacitiv skärm, Dual SIM, Schema Power On / Off
Batteri och tillbehör - Li-ion batteri 2050 mAh
– Hörlurar / 3.5 mm ljudutgång
– USB-kabel
– Laddare
Pris För mer information, klicka på länken nedan:

 
Videor:

Jiayu G2 paket levereras av Fastcardtech

Jiayu G2 Demo

Jiayu G2 Unboxing

Jiayu G2 AnTuTu Test

Jiayu G2 Game Test

 
Foton:

Jiayu G2 Front

Jiayu G2 Back

Jiayu G2 Front

Jiayu G2 Back

Jiayu G2 Top

Jiayu G2 Side

Jiayu G2 Bottom
 
Notera: Den dubbla kärnor version av den här telefonen, Jiayu G2 Plus (Jiayu G2-S), finns nu.

Om du är intresserad av att köpa Jiayu G2, Jag rekommenderar webbutik Fastcardtech. De erbjuder de lägsta priserna på webben med fri frakt över hela världen på utvalda varor. Du kan kolla in deras hemsida genom att klicka på länken nedan:

96 kommentarer

Hoppa att kommentera formen

 1. Gil

  Hej Chris, Grattis på bloggen. Det är mycket användbart för dem som är intresserade av Dual SIM smartphone låg kostnad (low-end)!
  Bortsett från prestanda … Min oro handlar om kvaliteten på materialet i konstruktionen av dubbla SIM smartphone (speciellt i hållbarhet och motståndskraft). Enligt din åsikt, som är den bästa tillverkaren?

  Och vad är en tillverkare av Jiayu G2? Den har stor tradition i smartphones?

  Tack!
  Jag har en bra helg.
  Gil.

  1. Kris Amora

   Hej Gil! De bästa mobiltelefon tillverkarna i Kina är Lenovo, Huawei, ZTE, och Meizu. Dessa är de som är väl etablerade. Men det finns ett par nya företag som visar stor potential. Dessa är ZOPO och THL. Jag har läst en hel del bra feedback om sina telefoner. Mer, de har bra service efter säljstöd. De ger sina kunder programuppdateringar för sina telefoner.

   Beträffande Jiayu G2, Jag har fortfarande inte hittat tillräckligt med information om företaget som tillverkade den. Det är ett nytt företag. Så jag kommer inte att kommentera kvaliteten på sina telefoner för nu. Men jag kommer att lägga upp min feedback på Jiayu när jag mer. Jag planerar också att köpa Jiayu G2 men jag vill först se till att det är värt mina pengar. För nu, Jag kommer att rekommendera dig följande dubbla SIM-telefoner: ZOPO ZP100, ZOPO ZP200, Lenovo A750, THL V9, THL W1 och ZTE U960.

   Vänliga hälsningar,
   Kris

  2. Kris Amora

   Hej! Jag fick just reda tillverkaren för Jiayu G2. Det kallas Shenzhen Jiayuyutong Electronic Technology Co, Ltd. Detta är deras officiella hemsida: http://www.ejiayu.com. Men det är i kinesiska. Bara översätta sidan så att du kan läsa en del av informationen. Tydligen, de har sina egna fabrik. Så de är inte beroende av andra tillverkare att bygga sina telefoner. Det här är Jiayu s fördel jämfört med andra företag som inte tillverkar sina egna telefoner.

   Hälsningar,
   Kris

 2. Roger

  Jag kommer att köpa en av dessa. Ser ut som en riktigt bra telefon, och priset är riktigt lågt för en telefon med 1 Gig RAM. Också, telefonen är mycket bra stöd – tillverkaren tillhandahåller uppdateringar på deras hemsida och gör tillbehör till telefonen som ett läderfodral.

  Det finns också en 4,3″ G3-modellen.

  Webbplatsen har legat nere (förutom webbutik) men det online igen nu och kan översättas via Google Översätt.

  1. Kris Amora

   Den speciell är verkligen imponerande och priset är mycket överkomligt. Jag har själv precis beställt en från Fastcardtech. Jag är nu väntar på att sändas. Jag kommer att göra en översyn av den här telefonen när jag får det.

 3. Roger

  En sak som gör koncen mig är strålningsnivåerna från kinesiska telefoner, Jag har läst att de kan upp till tio gånger högre än för varumärke telefoner.

  Har du någon information om detta? Perhpas eftersom det är en bra stöd telefon med en manufacutrers webbplats, det biljettpriser bättre än vissa andra kinesiska telefoner?

  1. Kris Amora

   Tyvärr, Jag har inte data för strålningsnivåer i Jiayu G2. Information som denna är svårt att hitta för kinesiska telefoner. Men jag vet att telefoner från etablerade kinesiska tillverkare som Lenovo har låga strålningsnivåer. Lenovo A750 har enligt uppgift ett SAR endast 0.233w/kg maximal.

   Sedan Jiayu har sin egen fabrik med en forsknings-och utvecklingsavdelning, Det borde göra bättre än “generiska” Kinesiska telefoner.

 4. wan

  Även jag ska köpa detta men jag vill bekräfta FCT tjänsternas tillförlitlighet. Kan de lita?

  Också, kan du göra en intensiv översyn på telefon Kris? Tack så mycket!

  Saker skulle vara bra att nämna:
  Ram?
  8megapixlar autofokus?
  Kompass?
  Batteri ges?

  Kommer att vänta på din recension. Tack! :)

  1. Kris Amora

   Hej! Ja jag kommer att göra en översyn av den här telefonen när jag får det. Det var bara skickas. Jag beställde den från Fastcardtech. Fastcardtech har sålt varor online sedan 2005, så att de kan lita.

  1. Kris Amora

   Det är goda nyheter! Tack för länken! Jag ser fram emot denna nya modell. MT6577 är en dual core-processor. Detta skulle definitivt vara på min önskelista.

 5. John K Correa

  Hej,
  Jag vill här telefonen.
  den officiella hemsidan säger att det har postat 850/900/1900/2100MHz WCDMA. men jag vill bekräfta att den stödjer WCDMA i 850/1900/mhz, eftersom dessa är de operativa frekvenser mitt land.
  när du får telefonen och utföra granskningen, måste bevisa att anläggningen om det också fungerar för 3G 850 och 1900MHz band.
  Tack!

  1. Kris Amora

   Hallå! Jag har redan fått min Jiayu G2 och jag är mycket nöjd med den här telefonen. Jag var alldeles för upptagen för att göra en översyn. Jag kommer lägga är så fort jag kan. Nätverken i mitt land stöder WCDMA band 850/2100MHz. Jiayu G2 3G fungerar bra här. De frekvenser som stöds av Jiayu G2 är 2100MHz.

 6. Vinicius

  Hej Kris Amora …
  du köpte Jiayu g2 där affär?
  vilken färg var det?
  Jiayu g2 skärmen är bra?
  kameran är bra?
  tack

  1. Kris Amora

   Hej! Jag köpte Jiayu G2 från Fastcardtech. Du kan klicka på länkarna postat ovan för att köpa Jiayu G2 från Fastcardtech. Jag valde den svarta färgen. Skärmen är stor. Det är redan en IPS-skärm, samma skärm som används av nya Apple produkter. Det är mycket tydligt även när du tittar från olika vinklar. Det är också synlig i direkt solljus. Kameran är stor. Tagna bilder är bra kvalitet och tydlig. Jag rekommenderar den här telefonen.

 7. John K Correa

  Hej
  tack för att besvara snabbt. då kan jag avsluta med ditt svar, att inom especifiaciones anslutna till Jiayu G2 anger som fick stöd i WCDMA 850/900/1900/2100Mhz?

  En annan fråga som jag stanna kvar i avvaktan sista gången: IMEI-identiteter fåtal har. i mitt land dubbla SIM-telefoner IMEI måste 1 för varje SIM, som ska godkännas här telefonen borde ha 2 IMEI-identiteter.

  Tack.

  1. Kris Amora

   Det fungerar här i mitt land, så åtminstone det är sant har 850/2100MHz. När det gäller IMEI, den har samma ingen. för båda simmar. Om u vill 2 olika IMEI nos. kolla ZTE U960. Det är unikt eftersom det är en Dual SIM dubbla aktiv Android smartphone. Du kan ta emot samtal från SIM 1 och SIM 2 Samtidigt, till skillnad från andra dubbla sim-telefoner, där den som ringer på SIM 2 hör en upptagetton när du för närvarande emot ett samtal på sim 1.

 8. Praveen

  vad sägs om batteriet standby-och samtalstid
  vad sägs om kvaliteten på telefon och video& bild ?
  Jag är från Indien kan du gissa hur många dagar tar det att nå Kerala, Indien

  1. Kris Amora

   Hej Praveen! Från min erfarenhet, batteriet varar cirka 2 dagar när du använder den för grundläggande mobiltelefon funktioner som några samtal och några SMS. Men om du alltid använda Internet, spela spel eller använda kameran, det varar vanligtvis runt 1 dag. Kvaliteten på de bilder som tagits av dess 8.0 megapixel kamera är mycket bra. Bilderna är tydliga tillsammans med dess färgdefinition. Använd bara nattläge för att förbättra bilder tagna under dunkla ljusförhållanden. Det registrerar 1280 X 720 pixlar videoklipp men det är inte det bästa jag har sett, även om det redan är bättre än de flesta mobiltelefon filmer jag har observerat. Beträffande leveranstid till Indien, Jag vet inte hur lång tid det skulle ta. Mine tog runt 1 vecka eller så använder EMS som leveransmetod. Eftersom du är närmare till Kina, Jag tror att det kommer att bli snabbare. Fråga bara Fastcardtech hur många dagar det kommer att nå Indien.

 9. Praveen

  tack för värdefull information vän , kan du pls skickat mig en eller två bilder tagna från denna mobil i full upplösning?

 10. Vojco

  Har den här telefonen har arbetat kompass?

  1. Kris Amora

   Jag har inte hittat en kompass app installerad i min telefon när jag fick det. Jag har precis hämtat app “Kompass”. Jag ska se om det fungerar efter att jag ställa min GPS.

 11. Praveen

  Tack Kris

 12. Paul

  Hej Kris. Vissa webbplatser lista 3G-frekvenser på 850, 900, 1900 & 2100MHz medan andra listan endast 2100. Jag köpte en telefon från Kina, men det skulle inte fungera på 850MHz (Telekom NZ) så har återvänt det. Några tankar?
  Paul

  1. Kris Amora

   Hej Paul! I Jiayu officiella hemsida, det står Jiayu G2 har stöd 850/900/1900/2100MHz för WCDMA. För att besöka deras hemsida, klicka här: http://www.ejiayu.com. Du kan också be Fastcardtech om den stöder verkligen dessa frekvenser.

 13. Roger

  Jiayu G3 foto och information www. gizchina.com/2012/07/14/jiayu-g3-promises-bring-android-super-phone-low-price

  1. Kris Amora

   Tack för länken Roger! Det verkar Jiayu G3 kommer att bli en het säljande telefonen när det blir släppt. Jag har skrivit sina specifikationer och ett par bilder här: http://www.chinaphonereview.com/jiayu-g3

 14. John K Correa

  Hej Kris!
  Jag är fortfarande intresserad av den här telefonen, och be ert samarbete för att hitta den högsta nedladdningshastighet på 3G.independent på nätet.
  har du testat den här funktionen med vissa program? vilket har resulterat i Mb / s.
  vilket har resulterat i topphastighet uppladdning?
  Tack.

  1. Kris Amora

   Hej! Jag har inte försökt hämta med 3G ännu. Jag har försökt med WiFi och hämtar snabbt. Jag vet inte den exakta MB / s. Men jag ska se vad jag kan göra.

  2. Kris Amora

   Av den information som jag har samlat, Jiayu G2 arbetar med HSDPA för 3G. Och HSDPA har en överföringshastighet på åtminstone 7.4 Mbps. Jag är inte så säker på detta eftersom jag inte tycks kunna hitta de tekniska detaljerna för Jiayu G2 3G överföringshastighet. Allt jag vet är att det är HSDPA.

 15. Praveen

  göra telefonsamtal stöd video ?
  vad sägs om headsetet ljudkvalitet ?
  kan vi använda batterier av andra telefoner ?
  eftersom vissa kinesiska gjort telefoner kan stödja vissa Nokia-batterier

  1. Kris Amora

   Jiayu G2 har stöd för videosamtal. Jag har använt den främre kameran för skype videosamtal. Den kan också användas för 3G videosamtal.

   Headsetet Ljudkvaliteten är bra. Jag har inte några problem med det. Jag använder det när jag lyssnar på musik eller Skype videosamtal. Men du kan använda bättre märkesvaror headset om du vill.

   Jag tror inte att du kan använda batterier av andra mobil modeller för den här telefonen, men jag tror att de kinesiska batteritillverkare har gjort billigare kommersiella batterier som är avsedda för Jiayu G2. Om du beställer på Fastcardtech, har du möjlighet att köpa extra batterier. Du kan förmodligen välja originalet eller kommersiella batteri.

 16. Jujitsumodo

  Tack för den här sidan mannen, stor hjälp för andra. Här är en vy från mitt perspektiv.

  Jag fick mina i den andra dagen (svart / vit version). Stora lilla sak, arbeten sväller över här i Europa. WCDMA i kombination med GSM SIM-kortplatser fungerar precis utmärkt och integrationen av dualsim inom Android verkligen förvånade mig positivt.

  Det finns några smärre, knappt märkbar backlightbleeding på den övre vänstra sidan av skärmen, annat än att jag inte haft några brister. Skärmen fungerar mycket exakt och lyhörd, de viewingangles, upplösning och ljusstyrka är verkligen ok, bara utomhus med ljusa himmel det blir lite svårt att se.

  Att få backa kräver vissa oprofessionellt mixtra runt med naglarna, men när öppna allt är ganska tillgänglig och rakt fram. Två SIM-kortplatser, en märkt "W’ för WCMDA övriga "G’ för GSM, ett microSD-kortplats och en batterydock. Den angivna 2050mAh batteri varar mig om 36 timmar, minst, så har varit min erfarenhet hittills, med några måttlig användning (i överkant).

  Telefonen har en tendens att bli lite varm när du är det måste dra en hel del data från det trådlösa eller 3G-nät, exempelvis, strömmande YouTube-videor. Kameran LED-blixt är ganska oanvändbar för blixtfotografering. Det missar intensiteten, vithet och fyllning området för en (telefon)blixt och är (IMHO) mer för att använda som en liten lightsource att hitta dina nycklar eller något. Den 8 megapx kameran är okej, men inte så imponerande, varken är frontfacing kamera, men det är ett mycket trevligt tillägg, bör du vara av det slag att göra Skype videochats många.

  I slutet, Detta är en stor liten telefon, för ett bra litet pris! Du får så mycket för pengarna här. DualSIM, snabb processor, snygg design och jag kunde gå på och. Det känns så enkelt, processorn / RAM tillsammans med Android 4.x gör en stor artist ur den här telefonen. Det kanske inte är den perfekta telefonen, men med tanke på vad du betalar, du kommer inte få någon bättre affär när som helst snart. Det är, tills släpper de den Jiayu G2S (bättre skärmupplösning och interna material) och Jiayu G3 (bättre allt: processor, skärm, material, batteri, etc)…

  1. Kris Amora

   Tack för översynen! Jag håller med dig. Jiayu G2 får inte vara perfekt, men det ger den största bang för buck. Det är förmodligen den bästa telefonen för sin prisklass. Du får mer än vad du betalar för. Jag är säker på att jag gjorde.

   Nu gör mig lite upphetsad tänkande vad dess dual core efterträdare, Jiayu G3, kan göra. Det kommer att släppas inom kort, troligen i slutet av denna månad.

 17. Jack

  Hej Kris, tack för översyn har hjälpt mig mycket. Jag är verkligen förtjust i att köpa G2 men vet inte wheather jag ska vänta på G2S vet du priset på denna? Också skulle du reccomend någon annan telefon runt $220 över G2. Och om jag skulle köpa G2 kommer det tillåter mig att använda båda simmar på en gång eller måste jag byta mellan dem.
  Ledsen för den långa frågor, och tack för ert stora blogg.
  Många tack Jack

  1. Kris Amora

   Hej Jack! Jag vet inte om de G2S men jag rekommenderar Jiayu G3. Det är efterföljaren till Jiayu G2. Den har redan en dual core 1 GHz processor, 1GB RAM, 4S ROM, 4.5-tums HD-skärm, och en mycket mer. Men det är inte släppt ännu. Det förväntas att komma ut i slutet av denna månad. Den har en $210 prislapp på Fastcardtech. Jag äger en Jiayu G2 och jag älskar det, så jag förväntar dess efterföljare, Jiayu G3, överstiga G2 redan bra prestanda.

   Jiayu G2 och G3 tillåter användning av båda simmar på en gång. Det är Dual SIM, dubbla standby. Det är så praktiskt.

   Tack också! Om du har fler frågor, Jag är mer än villig att besvara dem.

   Hälsningar,
   Kris

 18. Han Boxhoorn

  Finns det en Schwedisch Manual tillgängliga för Jiayu G2

  1. Kris Amora

   Hej! Användarhandboken finns i kinesiska språket endast. Men om du är bekant med operativsystemet Android, Du kan räkna ut saker lätt. Telefonen är användarvänligt. Jag upptäckte några av dess funktioner enkelt och utan behov av en bruksanvisning.

 19. tpedreno

  Hej Kris,
  Tack för området och för recensioner. Det ger bra information till människor som bor långt från öst och som vill ha referenser på dessa telefoner.
  Jag har 2 frågor om den här telefonen:
  – När det gäller böka, Jag tror att det finns någon form av påtryckningar från Jiayu forum för att öppna installationen för MIUI. Har du information om detta?? Det skulle definitivt göra mig köpa den utan vidare tänkande!
  Användargränssnittet som Jiayu installeras på telefonen: hur fungerar det beter?
  – Om kameran, Om du var tvungen att jämföra den med en märkesvaror modell, vilket skulle du välja? De megapixlar är slut vanligt tal, så jag skulle vilja ha någon form av jämförelse med en lätt att hitta modell.

  Tack för din hjälp med detta!!

  1. Kris Amora

   Hallå!
   Tack för att du besöker min webbplats! Jag har ingen information ännu om MIUI på Jiayu telefoner. För nu, de har standarden Android 4.0 ICS UI. Användargränssnittet i Jiayu G2 är smidig. Jag upplever inte eftersläpning i navigering. Bilder tagna av sin kamera är bra, men kvaliteten minskar när du tar bilder på kvällen. Jag är säker på kvaliteten kan förbättras genom att ändra kamerainställningarna, men jag hade inte tid att utforska på det ännu. Jag vet inte vilka märkesvaror modell jag kan jämföra sin kamera. Men du kan ta en titt på dessa bilder tagna av Jiayu G2:
   http://www.chinaphonereview.com/wp-content/uploads/2012/07/IMG_20120720_155258.jpg
   http://www.chinaphonereview.com/wp-content/uploads/2012/07/IMG_20120720_155137.jpg

   1. tpedreno

    Hej Kris,
    Tack för svaret och prover bild.
    Frågan om MIUI var att jag såg i vissa kinesiska styrelser en öppen ansökan om att få MIUI till denna modell, vilket skulle vara den definitiva knuff jag behöver för att köpa den. :)

    Om bilderna, Jag har letat igenom Jiayu officiella forum för fler prover, och bilderna ser fantastiska, makron och bilder natten ser inte dåligt alls: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://bbs.ejiayu.com/thread-114073-1-1.html&usg=ALkJrhiV1dNHqiZ8KAHvDwL3Fpy1xDOgTQ.

    Vad sägs om storlek och vikt? Är det attraktivt för handen? Snygg? Jag såg en video där det såg ut att vara typ av nära en fyrkant istället för en lång rektangel… Det ser riktigt bra ut i bilderna även om.
    Batteriets livslängd??

    Ledsen för att ha för många frågor för dig…
    Tack!!

    1. Kris Amora

     Hej!
     Storleken på Jiayu G2 är 124 X 63 X 10.4 mm och vikten är 163 g. Det är fortfarande praktiskt för en 4,0-tums skärm telefon. Jag tycker att det är lätt för mig att bära och text med en hand bekvämt. För mig, Det är en attraktiv telefon. Det liknar en Samsung Galaxy S2. Mina vänner tyckte alla det var en Galaxy S2 vid första anblicken.

     Batteriets livslängd är bra. Ett fulladdat batteri räcker runt 2 dagar för mig om jag använder den för grundläggande mobiltelefon användning som vissa röstsamtal, textmeddelanden, och kanske enstaka internet surfning. Men om jag använder den för tung internet surfning, Gaming, ta bilder eller videor, det varar bara runt 1 dag.

     Tveka inte att fråga mig fler frågor om telefonen. Jag kommer att försöka besvara dem enligt min erfarenhet.

     1. tpedreno

      Hej Kris,

      Tack igen för ditt svar och hjälp med detta.
      Jag har en fråga till dig:
      – När det gäller firmware uppgraderingar, Hur skulle det fungera? Jag vet att Jiayu forum är en ganska aktiv gemenskap med många användare och det finns nya versioner av firmware som visar förbättringar på telefonen.
      Men, för icke-kinesiska användare, hur skulle uppgraderingen vara?
      I denna mening, har du uppgraderat telefonen till en nyare firmware versionen?

      Tack!!

     2. Kris Amora

      Hej!
      Det är en sak som jag har ännu inte prova. Jag har varit nöjd med min telefon prestanda som jag inte har tänkt på att uppdatera ännu. Men jag vet att dessa uppdateringar kommer att förbättra min telefon så jag ska prova det snart. Jag ska kolla Jiayu hemsida för uppdateringar.

 20. Chandu

  Hej kris,
  Jag är Chandu

  Jag har några frågor vänligen lösa it.about jiyayu g2

  1)hur är touch känslighet g2 kan du jämföra med någon märkesvaror som Samsung
  2) konstruktion
  3) är det verkligen rent android
  4)Hur känner du dig när du jämför denna smartphone med andra märkesvaror Galaxy S2

  plese berätta snabbt eftersom jag älskar att köpa g3….

  1. Kris Amora

   Hej Chandu,

   Jag har inte riktigt fullt ut Galaxy S2 men jag ska svara på dina frågor utifrån min erfarenhet med Jiayu G2.

   1. Anslagskänsligheten för G2 är stor. Det är mycket lyhörd. Precis lika lyhörd som de bästa märken som Samsung.
   2. Designen är mönstrad på Galaxy S2 men lite mindre med 4,0-tums skärm. Mina vänner tyckte att det är en Galaxy S2 vid första anblicken.
   3. Det är verklig Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
   4. Upplevelsen är riktigt bra. Smidig navigering med användargränssnitt (UI) och snabb internet surfning. Jag är också möjlighet att köra flera program samtidigt utan att systemet långsammare.

   Eftersom jag hade en bra upplevelse med G2, Det råder ingen tvekan om att G3 kommer att bli mycket bättre.

 21. Vinicius

  Hej Kris Amora ...
  Han har magnetisk sensor?
  GPS fungerar perfekt?
  har en gul ljus läcker från skärmen?
  tack

  1. Kris Amora

   Hej!
   Jiayu G2 har en magnetisk sensor. GPS fungerar bra men du måste ställa upp 1.. Se den här videon att veta hur man ställer in GPS: http://www.youtube.com/watch?v=Bdo2mSsIO-0.
   Jag kan inte se ett gult ljus eller någon form av ljus läcker från min skärm.

 22. Fran

  Kris, är du säker på att det är har 1GB RAM? Jag ser en video i YouTube whith antutu och jag har sett 500 RAM som x2 stjärna en (whith 512) och antutu riktmärke är bättre i x2 än i G2. Jag har sett i antelife.com telephons whith falska RAM och jag tror att detta kan vara en.
  ledsen för min dåliga engelska.
  (kris, att du har 1 GB RAM? redan lagt det i recensioner men titta på AnTuTu test och jämfört med andra modeller 512 x2 stjärna som en och verkligen gillar resusltados RAM-minne är lika. åtminstone misstänkte.

  1. Kris Amora

   Hej Fran,
   Ja jag är säker på att det har 1GB RAM. Jag har inte testa den med Antutu men Android 4.0 System Info visar mig att det finns åtminstone 0.96 GB RAM på min Jiayu G2. Och det visar när jag använder flera program. Min telefon saktar inte ner ens med många apps som kör samtidigt.

 23. Erik Allen

  Kris, Jag bor i US. Jag köpte den här telefonen eftersom det sa att det hade 850/1900mhz 3g men jag kan inte få det att fungera alls. oavsett vad sim slot jag använder oavsett vad APN-inställningarna jag använder. Allt jag får är kant hastigheter. Kanske du kan hjälpa? som du kan ta reda på om det är verkligen 850/900/1900/2100 MHz WCDMA? och om det Hur får jag det att fungera i US. på 3G?

  Erik

  1. Kris Amora

   Hej Erik,

   Tyvärr, Jag vet inte hur man gör det att fungera i USA eftersom jag inte bor där. Den skickas i deras officiella hemsida att det är WCDMA 850/900/1900/2100 MHz. Försök att kontakta dem direkt via deras översatta hemsida här: Kontakt Sida av Ejiayu.com. Jag hoppas att det hjälper.

   Hälsningar,
   Kris

 24. Erik Allen

  Kris,

  tack för svaret men jag försökte kontakta dem och de verkar ovilliga att hjälpa. kanske med dina kontakter någon skulle svara dig.

  1. Kris Amora

   Hej Erik,

   Har du försökt översätta ditt budskap till kinesiska? Kanske de inte förstår engelska det är därför de inte svarade på din fråga. Hur som helst, Jag ska försöka se. Jag hoppas att jag kan hjälpa dig med ditt problem. Försök också att hitta några svar på Android Forum. Du kanske också vill kolla denna webbplats: gizchina.com. Författaren är baserat i Kina. Han kanske kan hjälpa dig.

 25. Erik Allen

  Tack Kris, Jag uppskattar din hjälp. Det är en trevlig telefon skulle vara så bra om 3G arbetat i USA.

 26. Erik Allen

  Kris

  Var du kan få ett svar från Jiayu.?

  1. Kris Amora

   Hej Erik,
   Jag har försökt att kontakta dem. Jag väntar fortfarande på deras svar. Vad sägs om att du? Har du hittat några svar?

 27. Erik Allen

  Kris,

  Jag gör verkligen uppskattar din hjälp. Jag har inte fått något svar. Jag hoppas att med din blogg och recensioner som de kommer att svara dig. Jag skulle bara vilja ett svar båda hållen . som "det här är vad du gör för att få det att fungera’ eller "tyvärr vi hade fel och det fungerar inte’

  1. Kris Amora

   Hej Erik,
   Jag har fortfarande inte fått något svar från ejiayu. Jag vet inte varför de inte skulle svara. Jag hoppas bara att någon kommer upp med svaren. Det måste finnas någon där ute från USA som också har köpt den här telefonen…

   1. John K Correa

    Hej kris,
    Grattis till din utmärkta webbplats. Detta är mycket användbart för folk som är intresserade av dubbla sim mobiltelefoner, och inte har riktiga referenser i närheten.
    Jag ansluta sig till begäran av Erik Allen. Jag bor i Colombia (Sydamerika) och jag intresserad av denna telefon (Jiayu G2), så jag vill vara säker på att frekvensen stödjer WCDMA 850 och 1900MHz.
    tack

    1. Kris Amora

     Hej Juan,

     Tack för ert stöd! Lita, Jag ska försöka mitt bästa för att få korrekt information om de senaste kinesiska smartphones.

     Som för Jiayu G2 WCDMA frekvenser, Jag är nu osäker särskilt med Eriks problem. Det skulle vara trevligt att höra från andra Jiayu G2 användare från USA eller från länder med 850/1900 3G frekvenser.

     Hälsningar

 28. John K Correa

  Visst, Jiayu G3 kommer snart, eftersom företaget har beslutat att uppgradera Jiayu G2 med den nya Mediatek processor med dubbla kärnor MTK6577, ger bättre prestanda!

  1. Kris Amora

   Tack för info Juan! Jag hoppas att den nya dual core Jiayu G2 kommer att vara billigare än G3. Om inte, människor kan strunta i det och gå för mycket nyare G3.

 29. Erik Allen

  Kris,

  Tack för dina försök, men jag tror faktiskt Jiayu har ljugit om de specifikationer om de var verkliga som de skulle ha svarat dig. Jag tror inte att de bryr sig om slutanvändaren.

  Erik

  1. Kris Amora

   Hej Erik,

   Jag är ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mycket. Men jag hoppas ändå att vi kommer att finna svaren snart.

   Hälsningar

 30. erik allen

  Kris,

  Du har försök att hjälpa mer än någon annan och jag tackar er för det

 31. Erik Allen

  Kris,

  Någon lycka?

  1. Kris Amora

   Hej Erik,

   Ingen lycka alls. Det fanns inget svar från Ejiayu. Jag bara väntar på några Jiayu G2 ägare från USA eller från länder med 850/1900 MHz 3G-frekvenser för att lägga sina erfarenheter på telefonen.

 32. wangiles

  Hej, fastcardtech.com har ännu inte ge mig min Jiayu g2. Jag köpte den på 27 juni 2012 och fortfarande har ännu inte fått den? Du har någon aning om vem jag kan kontakta?

  1. Kris Amora

   Hej! Prova att skicka e-post dessa adresser: payment@fastcardtech.com, support@fastcardtech.com, service@fastcardtech.com
   Inkludera i ditt meddelande ditt ordernummer.

 33. Erik Allen

  Kris,

  tack igen, Nu tror verkligen den speciell är inte riktigt. den ska svara dig skulle jag tro när din blogg är långtgående. det visar bara brist på respekt de har för slutanvändaren.

 34. Erik Allen

  Kris,

  eventuella rekommendationer om ett företag som tillverkar en telefon som passar vad jag är ute efter?

  1. Kris Amora

   Hej Erik,
   Du kan kolla in dessa nya telefoner: K-touch V8 Bumblebee II, Xiaomi M2, Newsmy Newman N1, Star N9880, Carpad Not5 F6. De stöder uppgift 850/1900 MHz WCDMA frekvenser.

   Du kan besöka några av de officiella webbplatser översatta i Google här: k-touch.cn, xiaomi.com. Det kan vara en bra idé att kontakta dessa företag om de WCDMA frekvenserna för att vara säker.

 35. Praveen

  vän, gör den här telefonen koncentrera stödet auto på videoinspelning ??

  1. Kris Amora

   Hej! Ja det stöder autofokus och videoinspelning.

 36. wangiles

  Hej. Kan du hitta kompassen app för Jiayu g2?

  1. Kris Amora

   Hallå! Prova att ladda ner appen “Kompass”. Men du måste ställa in din GPS 1..

 37. wangiles

  Hej. E-kompass fungerar? väntar på u för att visa

 38. Enzo

  Hej Kris, Jag föll på din webbplats och denna diskussion jag fann intressant, eftersom jag letade efter information om den här telefonen.
  Jag har några frågor, Jag har sett många filmer, men jag förstår inte:
  1 Om telefonen är laddad direkt med kabel eller batteri måste tas bort
  2 ° Det finns många variationer av ovanstående, några skriver MTK 6577 processor 1 GB RAM, 1GB RAM andra med MTK 6575, andra med mtk6577 512 MB RAM, hur man berättar sanningen?
  3 ° Blixten aktiveras när fotografering eller sväng för hand innan?
  4 ° Bättre att Jiayu G2, eller Lenovo a789 (tyvärr utan blixt)?

  Tack

  1. Kris Amora

   Hej Enzo,

   1. Du behöver inte ta bort batteriet för att ansluta kabeln. Den levereras med en USB-kabel som du kan ansluta till telefonens yttre botten.
   2. Den MT6575 versionen heter Jiayu G2; den dubbla kärnor MT6577 versionen heter Jiayu G2 Plus som har 2 versioner: 512 MB RAM och 1 GB RAM-versioner.
   3. Jag vet inte vad du menar med detta. Men du kan rota här telefonen och blixt anpassad rom.
   4. Jag tror Jiayu G2 Plus är bättre än Lenovo A789.

   1. enzo

    Tack för svaret.

    Med 3 fråga (dåligt översatt från Google), Jag menade om blixten slås på av sig själv eller om du måste aktivera den för hand innan du tar bilden?
    Strålningsvärden du känner till dem?
    Sista frågan, Hur är mottagningen eller täckning?

    1. Kris Amora

     Blixten är automatiskt. Den släcks av sig själv när du tar bilder. Jag har inte information om strålningsvärden. Baserat på min erfarenhet, mottagning eller täckning av Jiayu G2 är mycket bra. Det liknar andra märkesvaror telefoner jag har använt.

     1. enzo

      Tack Kris för fullständig information.
      Jag har köpt ovanstående, verkligen förtjänar.
      Hallå

 39. Nith

  Dear Sir eller fru,

  Min telefon är Jiayu G2 . Nu har jag HAV problemet att alla brev i min telefon det byter till kinesiska. Jag vill ändra det till Engelska . Skulle du vilja att vägleda mig vägen hur man ändrar det. Eftersom jag är så ny för den här telefonen och att min nuvarande så säg det sättet att ändra på engelska .

  Tack på förhand för din hjälp.
  Vänliga hälsningar,
  Nith

  1. Kris Amora

   Hej! Först går du till Meny. Sedan på Inställningar som ser ut som en kvadrat med 3 knappar. Tryck “Språk & ingång” som ser ut så här: EN…
   Tryck på den första raden som är för språk. Tryck sedan på 4: e raden, som är för engelska.

 40. Marie

  Hej
  min telefon är en Jiayu G2 1Gb och av misstag jag återställa tillverkning konfiguration. Nu är allt på kinesiska och jag skulle vilja ha tillbaka den till Engelska. Jag försöker förstå de råd skickade Kris Amora men jag kunde inte hitta något som ser ut som en kvadrat med 3 knappar etc. Kan du vara snäll och hjälpa mig?

  Stort tack

  M

  1. Kris Amora

   Hej! Bara leta efter en grå fyrkant med blå kanter.

 41. martine

  Hej
  där är det möjligt att hitta en instruktionsbok på engelska (pdf) Jag förstår inte chineese :+(
  Tack för din hjälp

  1. Kris Amora

   Hej! Du kan prova att söka på Google efter Jiayu G2 engelsk bruksanvisning eller så kan du besöka Jiayu officiella hemsida ejiayu.com och kontakta dem.

 42. Endast

  Hej! Jag har precis fått min telefon Det är trevligt och snabb, men det värmer verkligen en hel del…. Men verkligen en hel del! Är det normalt? Hur kan jag fixa det? Tack så mycket för din hjälp

  1. Kris Amora

   Hej! Smartphones blir oftast varmt när du använder 3G, WiFi, spel eller filmer kontinuerligt. Oroa dig inte om det. Det är helt normalt.

 43. markera

  Hej Kris,
  Stora artiklar och innehåll här. Jag har några frågor om Jiayu G2 Plus.

  1. Kommer det att fungera bra i US-. med min standard TMOBILE och ATT sim-kort?
  Jag har för närvarande ett ATT SIM med bara prat och text från jobbet och en TMOBILE kontantkort
  för personlig.
  2. Skulle jag behöva uppgradera till ett dataabonnemang bara för att prata och text?
  3. Finns det några andra telefoner på marknaden du skulle rekommendera för att passa mina behov?
  4.Jag vill också minst en 5MP kamera med blixt.

  Tack,
  Markera

  1. Kris Amora

   Hallå! GSM (2G / KANT) kommer att arbeta på Jiayu G2 Plus på dessa nät. Men, för 3G-telefonen stöder endast WCDMA 2100MHz. T-Mobile stöder 1700/1900MHz medan AT&T 850/1900MHz. Välj en telefon som stödjer din operatörs frekvensband. Prova att titta på dessa telefoner som kan passa din operatörs 3G-nät:
   HSDPA 850/900/1700/1900/2100 Telefoner
   WCDMA 850/1900/2100 Telefoner

   Fråga bara din operatör om du behöver uppgradera till dataanslutning för tal och text.

 44. Kris Amora

  Jiayu G2 bör komma i slutet av maj. Jag märkte också att Fastcardtech antecknades att i lager, men jag bara glömde att uppdatera. Jag tycker det är avsiktligt. Jag är också beredd att köpa Jiayu G2 när du lämnar. De specifikationer som har underbara. Hur som helst, lycka till dig!

  Jiayu G2 bör komma i slutet av maj. Jag märkte också att Fastcardtech skrivit att det redan i lager, men jag tror att de helt enkelt glömde att uppdatera den. Jag tror att det är inte avsiktligt. Jag ser också fram emot att köpa Jiayu G2 när det kommer ut. Den har underbara specifikationer. Hur som helst, lycka till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare som denna: