«

»

April 25

Jiayu G2

Jiayu G2Jiayu G2 Funksjoner og spesifikasjoner

CPU MT6575 CortexTM-A9 1GHz
GPU: PowerVRTM SGX Series5 3D
OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS)
Språk: Norsk, Chinese, andre
Minne RAM: 1GB / ROM: 4GB
Micro SD minnekort (TF-kort), MAX støtte 32GB
Størrelse 124 x 63 x 10.4 mm
Vekt 163 g
Skjerm 4.0 Inch IPS Kapasitiv Multi-touch skjerm,WVGA 480 x 800
Nettverk Dual SIM G G W G
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100 MHz
Støtter GSM-tjeneste over hele verden
Farge Svart
GPS Innebygd GPS & A-GPS
Kartene som er tilgjengelig:
Chile, Tyskland, Sveits, Østerrike, Spania, Portugal, UK, Irland, Belgia, Luxembourg, Nederland, Frankrike, Hellas, Italia, Polen, Russland, Danmark, Sverige, andre
Tilkobling Bluetooth med EDR & A2DP
Wi-Fi : IEEE 802.11 b / g
micro USB 2.0
Kamera Dual Camera
Tilbake 8.0 megapixel
Front 0.3 megapixel
Støtter opptak av MP4, 1280 x 720 piksler med lyd, avhenger lagring.
Sensor Gravity Sensor, Avstandssensor, Lyssensor
Radio FM
Video AVI , MP4 , FLV , 3GP , MOV , ASF , MPEG , RMVB , etc.
Audio MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack
Spesielle funksjoner Gravity Sensor, Avstandssensor, Lyssensor, FM-radio, Wifi, GPS, Multi-touch kapasitiv skjerm, Dual SIM, Planlegg Power On / Off
Batteri og tilbehør - Li-ion-batteri 2050 mAh
– Øretelefon / 3.5 mm Audio Jack
– USB-kabel
– Lader
Pris For mer informasjon, Klikk på lenken nedenfor:

 
Videoer:

Jiayu G2 pakke levert av Fastcardtech

Jiayu G2 Demo

Jiayu G2 unboxing

Jiayu G2 AnTuTu Test

Jiayu G2 spill Test

 
Bilder:

Jiayu G2 Front

Jiayu G2 Back

Jiayu G2 Front

Jiayu G2 Back

Jiayu G2 Top

Jiayu G2 Side

Jiayu G2 Bottom
 
Note: Dual core versjon av denne telefonen, Jiayu G2 Plus (Jiayu G2-S), er nå tilgjengelig.

Hvis du er interessert i å kjøpe Jiayu G2, Jeg anbefaler nettbutikk Fastcardtech. De tilbyr de laveste prisene på web med gratis frakt verden over på utvalgte elementer. Du kan sjekke ut deres hjemmeside ved å klikke på linken nedenfor:

96 kommentarer

Hopp til å kommentere skjema

 1. Gil

  Hei Chris, Gratulerer med bloggen. Det er veldig nyttig for de interessert i dual sim smarttelefon lav pris (low-end)!
  Bortsett fra ytelse … Min bekymring er om kvaliteten på materialet i konstruksjonen av dual sim smarttelefon (spesielt i holdbarhet og motstand). Etter din mening, som er å være den beste produsenten?

  Og hva er produsenten av Jiayu G2? Det har stor tradisjon i smartphones?

  Takk skal du ha!
  Jeg har en flott helg.
  Gil.

  1. Kris Amora

   Hi Gil! De beste mobiltelefon produsenter i Kina er Lenovo, Huawei, ZTE, og Meizu. Disse er de som er godt etablert. Men det er et par av nye selskaper som viser mye av potensialet. Dette er ZOPO og THL. Jeg har lest mye bra tilbakemeldinger om sine telefoner. Mer, de har god etter-salg støtte. De gir sine kunder med programvareoppdateringer for sine telefoner.

   Angående Jiayu G2, Jeg har fortsatt ikke funnet nok informasjon om selskapet som produserte det. Det er et nytt selskap. Så jeg vil ikke kommentere kvaliteten på sine telefoner for nå. Men jeg vil legge min tilbakemelding på Jiayu gang jeg lærer mer. Jeg planlegger også å kjøpe Jiayu G2, men jeg vil være sikker på første at det er verdt pengene mine. For nå, Jeg vil anbefale deg følgende to SIM-telefoner: ZOPO ZP100, ZOPO ZP200, Lenovo A750, THL V9, THL W1 og ZTE U960.

   Med vennlig hilsen,
   Kris

  2. Kris Amora

   Hei! Jeg har nettopp funnet ut produsenten for Jiayu G2. Det kalles Shenzhen Jiayuyutong Electronic Technology Co, Ltd. Dette er deres offisielle hjemmeside: http://www.ejiayu.com. Men det er i Kinesisk. Bare oversette siden, slik at du kan lese noen av opplysningene. Angivelig, de har sin egen fabrikk. Slik at de ikke er avhengige av andre produsenter til å bygge sine telefoner. Dette er Jiayu fordel over andre selskaper som ikke produserer sine egne telefoner.

   Med vennlig hilsen,
   Kris

 2. Roger

  Jeg skal kjøpe en av disse. Ser ut som en virkelig god telefon, og prisen er veldig lav for en telefon med 1 gig RAM. Også, telefonen er svært godt støttet – produsenten gir fastvareoppdateringer på deres hjemmeside og også gjør tilbehør for telefonen som en skinnveske.

  Det er også en 4,3″ G3-modellen.

  Nettstedet har vært nede (unntak nettbutikk) men det online igjen nå og kan oversettes via Google Translate.

  1. Kris Amora

   Spesifikasjonene er virkelig imponerende, og prisen er svært rimelig. Jeg har selv nettopp bestilt en fra Fastcardtech. Jeg venter nå på at det skal sendes. Jeg vil foreta en gjennomgang av denne telefonen når jeg får det.

 3. Roger

  En ting som ikke konsentrert meg er strålenivåer fra kinesiske telefoner, Jeg har lest at de kan opp til ti ganger høyere enn for merkenavnet telefoner.

  Har du noe informasjon om dette? Perhpas fordi det er et godt støttet telefon med en manufacutrers nettside, det fares bedre enn noen andre kinesiske telefoner?

  1. Kris Amora

   Dessverre, Jeg har ikke data for stråling nivåer av Jiayu G2. Informasjon som dette er vanskelig å finne for kinesiske telefoner. Men jeg vet at telefoner fra etablerte kinesiske produsenter som Lenovo har lav stråling. Den Lenovo A750 har angivelig en SAR på bare 0.233w/kg maksimal.

   Siden Jiayu har sin egen fabrikk med et forsknings-og utviklingsavdeling, det bør gjøre det bedre enn “generisk” Kinesiske telefoner.

 4. wan

  Jeg også kommer til å kjøpe dette, men jeg ønsker å bekrefte FCT service pålitelighet. Kan de være klarert?

  Også, kan du gjøre en intensiv gjennomgang på telefonen Kris? Tusen takk!

  Ting ville være bra å nevne:
  Ram?
  8MPX autofokus?
  Kompass?
  Batteri gitt?

  Vil vente på anmeldelsen din. Takk! :)

  1. Kris Amora

   Hei! Ja, jeg vil gjøre en gjennomgang av denne telefonen når jeg får det. Det var bare sendes ut. Jeg bestilte den fra Fastcardtech. Fastcardtech har solgt varer på Internett siden 2005, slik at de kan være klarert.

  1. Kris Amora

   Det er gode nyheter! Takk for link! Jeg ser frem til denne nye modellen. MT6577 er en dual core prosessor. Dette ville definitivt være på min ønskeliste.

 5. Juan K Correa

  Hei,
  Jeg vil ha denne telefonen.
  den offisielle nettsiden sier det har lagt 850/900/1900/2100MHz WCDMA. men jeg vil bekrefte at den støtter WCDMA i 850/1900/mhz, da disse er de operasjonelle frekvenser i mitt land.
  når du får telefonen og gjennomfører den, måtte bevise om anlegget hvis det fungerer også for 3G 850 og 1900MHz band.
  Takk skal du ha!

  1. Kris Amora

   Hallo! Jeg har allerede mottatt min Jiayu G2 og jeg er veldig fornøyd med denne telefonen. Jeg var litt for opptatt til å gjøre en vurdering. Jeg skal legge er så snart jeg kan. Nettverkene i mitt land støtter WCDMA band 850/2100MHz. Jiayu G2 3G fungerer godt her. Frekvensene som støttes av Jiayu G2 er 2100MHz.

 6. Vinicius

  Hei Kris Amora …
  du kjøpte Jiayu g2 i hvilken butikk?
  hvilken farge var det?
  Jiayu g2 skjermen er god?
  kameraet er bra?
  takk

  1. Kris Amora

   Hei! Jeg kjøpte Jiayu G2 fra Fastcardtech. Du kan klikke på linkene postet over for å kjøpe Jiayu G2 fra Fastcardtech. Jeg valgte den svarte fargen. Skjermen er stor. Det er allerede en IPS-skjerm, den samme skjermen som brukes av nye Apple-produkter. Det er veldig tydelig selv når du ser fra forskjellige vinkler. Det er også synlig i direkte sollys. Kameraet er stor. Bilder tatt er god kvalitet og tydelig. Jeg anbefaler denne telefonen.

 7. Juan K Correa

  Hei
  takk for svar raskt. så kan jeg konkludere med svaret ditt, at innenfor especifiaciones knyttet til Jiayu G2 sier at fikk støtte i WCDMA 850/900/1900/2100Mhz?

  et annet spørsmål som jeg holde påvente siste gang: IMEIs få har. i mitt land dual sim telefonens IMEI må være 1 for hvert SIM, det er å bli akseptert denne telefonen skal ha 2 IMEIs.

  Takk skal du ha.

  1. Kris Amora

   Det fungerer her i landet mitt, så i hvert fall det er sant det har 850/2100MHz. Angående IMEI, den har samme nei. for begge sims. Hvis u vil 2 forskjellige IMEI nos. sjekk ut ZTE U960. Det er unikt fordi det er en dual sim dual aktiv android smarttelefon. Du kan motta samtaler fra sim 1 og sim 2 samtidig, i motsetning til andre dual sim telefoner hvor innringer på sim 2 hører et opptattsignal når du for tiden mottar en samtale på sim 1.

 8. Praveen

  hvor om batteriets standby og taletid
  hvordan om kvaliteten på telefonen og video& bilde ?
  Jeg er fra India kan du gjette hvor mange dager vil det ta å nå Kerala, India

  1. Kris Amora

   Hi Praveen! Fra min erfaring, batteriet varer rundt 2 dager når du bruker den for grunnleggende cellphone funksjoner som noen samtaler og noen tekstmeldinger. Men hvis du alltid bruker internett, spille spill eller bruke kameraet, det varer vanligvis rundt 1 dag. Kvaliteten på bilder tatt av sin 8.0 megapiksel kamera er veldig bra. Bildene er klare sammen med sin fargedefinisjon. Bare bruke nattmodus for å forbedre bilder tatt under dim lysforhold. Den registrerer 1280 x 720 piksler videoer, men det er ikke den beste jeg har sett, selv om det er allerede bedre enn de fleste mobiltelefon videoer jeg har observert. Angående leveringstid til India, Jeg vet ikke hvor lang tid det ville ta. Mine tok rundt 1 uke eller så bruker EMS som leveringsmetode. Siden du er nærmere til Kina, Jeg tror det vil være raskere. Bare spør Fastcardtech hvor mange dager det vil komme India.

 9. Praveen

  takk for verdifull informasjon venn , kunne du pls sendt meg en eller to bilde tatt fra denne mobilen i full oppløsning?

 10. Vojco

  Betyr denne telefonen har arbeidet kompass?

  1. Kris Amora

   Jeg har ikke funnet et kompass app installert på telefonen min når jeg fikk den. Jeg har nettopp lastet ned app “Kompass”. Jeg får se om det fungerer etter at jeg sette min GPS.

 11. Praveen

  takk Kris

 12. Paul

  Hei Kris. Noen nettsteder liste 3G-frekvenser på 850, 900, 1900 & 2100MHz, mens andre bare liste 2100MHz. Jeg kjøpte en telefon fra Kina, men det ville ikke fungere på 850MHz (Telecom NZ) så har returnert det. Noen tanker?
  Paul

  1. Kris Amora

   Hei Paul! I Jiayu offisielle nettsted, det står Jiayu G2 støtter 850/900/1900/2100MHz for WCDMA. For å besøke deres hjemmeside, klikk her: http://www.ejiayu.com. Du kan også spørre Fastcardtech hvis den støtter virkelig disse frekvensene.

 13. Roger

  Jiayu G3 bilder og informasjon www. gizchina.com/2012/07/14/jiayu-g3-promises-bring-android-super-phone-low-price

  1. Kris Amora

   Takk for lenken Roger! Det synes Jiayu G3 kommer til å bli en hot-selger telefonen når det blir lansert. Jeg har lagt sin specs og et par bilder her: http://www.chinaphonereview.com/jiayu-g3

 14. Juan K Correa

  Hei Kris!
  Jeg er fortsatt interessert i denne telefonen, og be samarbeid for å finne den maksimale nedlastingshastigheten på 3G.independent av nettverket.
  har du testet denne funksjonen med noen apps? som har resultert i Mb / s.
  som har resultert i toppfart på opplasting?
  Takk skal du ha.

  1. Kris Amora

   Hei! Jeg har ikke prøvd å laste ned ved hjelp av 3G ennå. Jeg har prøvd å bruke WiFi og den laster ned raskt. Jeg vet ikke nøyaktig MB / s. Men jeg skal se hva jeg kan gjøre.

  2. Kris Amora

   Fra den informasjonen som jeg har samlet, Jiayu G2 arbeider med HSDPA for 3G. Og HSDPA har en overføringshastighet på minst 7.4 Mbps. Jeg er ikke helt sikker på om dette som jeg ikke kan synes å finne de tekniske detaljene for Jiayu G2 3G-overføringshastighet. Alt jeg vet er at det er HSDPA.

 15. Praveen

  gjør denne telefonen støtter videoanrop ?
  hvor om headsettet lydkvaliteten ?
  kan vi bruke batteri av andre telefoner ?
  fordi noen kinesiske laget telefoner kan støtte noen Nokia-batterier

  1. Kris Amora

   Jiayu G2 støtter videosamtaler. Jeg har brukt foran kamera for Skype videosamtaler. Det kan også brukes for 3G-videosamtaler.

   Headsettet lydkvaliteten er god. Jeg har ikke noen problemer med det. Jeg bruker det når jeg lytter til musikk eller med Skype videosamtaler. Men du kan bruke bedre merkede hodesett hvis du liker.

   Jeg tror ikke du kan bruke batterier av andre cellphone modeller for denne telefonen, men jeg tror kinesiske batteriprodusenter gjort billigere kommersielle batterier som er kompatible for Jiayu G2. Hvis du bestiller på Fastcardtech, har du muligheten til å kjøpe ekstra batterier. Du kan sikkert velge original eller den kommersielle batteri.

 16. Jujitsumodo

  Takk for denne siden mannen, stor hjelp for andre. Her er en visning fra mitt perspektiv.

  Jeg fikk min i den andre dagen (svart / hvit versjon). Flott liten ting, verk hovne her i Europa. Den WCDMA i kombinasjon med GSM SIM-spor fungerer bare deilig og integrering av dualsim innen Android virkelig overrasket meg positivt.

  Det er noen små, knapt merkbar backlightbleeding øverst til venstre side av skjermen, annet enn at jeg ikke støter på feil. Skjermen fungerer veldig presis og responsiv, de viewingangles, oppløsning og lysstyrke er virkelig ok, bare utendørs med lyse himmel blir det litt vanskelig å se.

  Å få tilbake av krever litt uprofesjonelt fikle rundt med neglene, men når åpen alt er ganske tilgjengelig og rett frem. To SIM-spor, en merket "W’ for WCMDA den andre 'G’ for GSM, et microSD-kortspor og en batterydock. Angitt 2050mAh batteri varer meg om 36 timer, atleast, så har vært min erfaring så langt, med noen moderat bruk (på den høye siden).

  Telefonen har en tendens til å få litt varme når du er det må trekke en masse data fra trådløse eller 3G-nettet, for eksempel, streaming YouTube-videoer. Kameraet LED-blits er ganske ubrukelig for blitsfotografering. Det savner intensiteten, hvithet og fyll rekkevidde av et (telefon)blits og er (imho) mer for å bruke som en liten lightsource å finne nøklene eller noe. Den 8 megapx kameraet er greit, men ikke så imponerende, verken er frontfacing kamera, men det er en veldig fin tillegg, bør du være av den typen til å gjøre Skype videochats mye.

  I slutten, Dette er en stor liten telefon, for en flott liten pris! Du får så mye for pengene dine her. DualSIM, rask prosessor, flott design, og jeg kunne gå av og på. Det føles så uanstrengt, prosessoren / RAM sammen med Android 4.x gjør en stor utøver av denne telefonen. Det er kanskje ikke den perfekte telefonen, men vurderer hva du betaler, du vil ikke få noe bedre avtale når som helst snart. Det er, slipper de inntil den Jiayu G2s (bedre screenresolution og interne materialer) og Jiayu G3 (bedre alt: prosessor, skjermen, materialer, batteri, etc)…

  1. Kris Amora

   Takk for gjennomgangen! Jeg er enig med deg. Jiayu G2 kan ikke være perfekt, men det gir den største bang for the buck. Det er trolig den beste telefonen for sin prisklasse. Du får mer enn hva du betaler for. Jeg er sikker på at jeg gjorde.

   Nå er det gjør meg litt spent tenker hva dens dual core etterfølger, Jiayu G3, kan gjøre. Det kommer til å bli befridd snart, trolig innen utgangen av denne måneden.

 17. Jack

  Hei Kris, takk for anmeldelsen den har hjulpet meg mye. Jeg er virkelig ivrig på å kjøpe G2, men vet ikke wheather jeg skal vente til G2s vet du prisen på denne? Også ville du anbefale noen andre telefonen rundt $220 over G2. Og hvis jeg skulle kjøpe G2 vil det tillate meg å bruke begge sims på en gang eller må jeg bytte mellom dem.
  Sorry for den lange spørsmål, og takk for din store blogg.
  Mange takk Jack

  1. Kris Amora

   Hei Jack! Jeg vet ikke om de G2s men jeg anbefaler Jiayu G3. Det er etterfølgeren til Jiayu G2. Det har allerede en dual core 1GHz CPU, 1GB RAM, 4GB ROM, 4.5-tommers HD-skjerm, og mye mer. Men det er ikke utgitt ennå. Det er forventet å komme ut i slutten av denne måneden. Den har en $210 Prislappen på Fastcardtech. Jeg eier en Jiayu G2 og jeg elsker det, så jeg forventer sin etterfølger, Jiayu G3, å overgå G2 allerede stor ytelse.

   Jiayu G2 og G3 tillater bruk av begge sims samtidig. Det er dual sim, dual standby. Det er så praktisk.

   Takk for! Hvis du har flere spørsmål, Jeg er mer enn villig til å svare på dem.

   Med vennlig hilsen,
   Kris

 18. Han Boxhoorn

  Er det en Englisch Brukerhåndbok tilgjengelig for Jiayu G2

  1. Kris Amora

   Hei! Den bruksanvisningen kommer i kinesisk språk bare. Men hvis du er kjent med Android operativsystem, du kan finne ut ting enkelt. Telefonen er brukervennlig. Jeg oppdaget noen av dens funksjoner enkelt og uten behov for en bruksanvisning.

 19. tpedreno

  Hei Kris,
  Takk for området og for vurderinger. Det gir god informasjon til folk som bor langt fra Øst-og ønsker å ha referanser på disse telefonene.
  Jeg har 2 spørsmål om denne telefonen:
  – I form av rooting, Jeg tror det er noen form for press fra Jiayu forumet for å åpne installasjonen for MIUI. Har du informasjon om dette?? Det ville definitivt gjøre meg kjøpe den uten videre tenkning!
  Brukergrensesnittet som Jiayu installerer på telefonen: hvordan den oppfører seg?
  – Om kameraet, hvis du hadde å sammenligne det til en branded modell, hvilken ville du velge? De megapiksler er slutt vanlig tall, så jeg vil gjerne ha noen form for forhold til en lett-å-finne-modellen.

  Takk for hjelpen med dette!!

  1. Kris Amora

   Hallo!
   Takk for besøket nettstedet mitt! Jeg har ingen informasjon ennå om MIUI på Jiayu telefoner. For nå, de har standard Android 4.0 ICS UI. Brukergrensesnittet i Jiayu G2 er glatt. Jeg opplever ikke etterslep i navigasjon. Bilder tatt av kameraet sitt er bra, men kvaliteten avtar når du tar bilder om natten. Jeg er sikker på at kvaliteten kan forbedres ved å endre kamerainnstillingene, men jeg hadde ikke tid til å utforske på den ennå. Jeg vet ikke hvilken branded modell jeg kan sammenligne sitt kamera. Men du kan ta en titt på disse bildene tatt av Jiayu G2:
   http://www.chinaphonereview.com/wp-content/uploads/2012/07/IMG_20120720_155258.jpg
   http://www.chinaphonereview.com/wp-content/uploads/2012/07/IMG_20120720_155137.jpg

   1. tpedreno

    Hei Kris,
    Takk for svaret og bildet prøver.
    Spørsmålet om MIUI var fordi jeg så i noen kinesiske styrene en åpen begjæring om å bringe MIUI til denne modellen, som ville være den definitive trykk jeg trenger for å kjøpe det. :)

    Om bildene, Jeg har vært på jakt gjennom Jiayu offisielle forum for flere prøver, og bildene ser utrolig, makroer og natt bilder ser ikke dårlig i det hele tatt: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://bbs.ejiayu.com/thread-114073-1-1.html&usg=ALkJrhiV1dNHqiZ8KAHvDwL3Fpy1xDOgTQ.

    Hvor om størrelse og vekt? Er det attraktivt for hånd? Stilig? Jeg så en video der det så ut til å være slags nær en firkant i stedet for en lang rektangel… Det ser virkelig bra ut på bildene skjønt.
    Batterilevetid??

    Beklager om å ha for mange spørsmål til deg…
    Takk!!

    1. Kris Amora

     Hei!
     Størrelsen på Jiayu G2 er 124 x 63 x 10.4 mm og vekten er 163 g. Det er fortsatt praktisk for en 4,0-tommers skjerm telefon. Jeg føler det er lys nok for meg å bære og tekst med én hånd komfortabelt. For meg, det er et attraktivt telefonen. Det ligner på en Samsung Galaxy S2. Mine venner alle trodde det var en Galaxy S2 ved første øyekast.

     Batterilevetiden er bra. Et fullt oppladet batteri vil vare rundt 2 dager for meg hvis jeg bruker det for grunnleggende cellphone bruk som noen taleanrop, tekstmeldinger, og kanskje sporadisk internett surfing. Men hvis jeg bruker det for tungt Internett-surfing, gaming, ta bilder eller videoer, det varer bare rundt 1 dag.

     Gjerne spørre meg flere spørsmål om telefonen. Jeg vil prøve å svare på dem etter min erfaring.

     1. tpedreno

      Hei Kris,

      Takk for svar og hjelp med dette.
      Jeg har ett spørsmål til deg:
      – I form av firmware-oppgraderinger, hvordan ville det fungere? Jeg vet at Jiayu forum er en ganske aktivt fellesskap med mange brukere, og det er nye versjoner av fastvaren som viser forbedringer på telefonen.
      Men, for ikke-kinesiske brukere, hvordan ville oppgraderingsprosessen være?
      I denne forstand, har du oppgradert telefonen til en nyere firmware utgivelse?

      Takk!!

     2. Kris Amora

      Hei!
      Det er en ting som jeg har ennå til å prøve. Jeg har vært fornøyd med min telefonens ytelse som jeg ikke har tenkt på å oppdatere ennå. Men jeg vet at disse firmware-oppdateringer vil forbedre telefonen min så jeg kommer til å prøve det snart. Jeg skal sjekke ut Jiayu hjemmeside for oppdateringer.

 20. Chandu

  Hei kris,
  jeg er Chandu

  jeg har noen spørsmål kan du løse it.about jiyayu g2

  1)hvordan er fingerfølsomhet av g2 kan du sammenligne med noen merkede som samsung
  2) utforming
  3) er det virkelig ren android
  4)hvordan føler du deg når du sammenligner denne smarttelefonen med andre merkede Galaxy S2

  plese fortelle fort fordi jeg elsker å kjøpe g3….

  1. Kris Amora

   Hei Chandu,

   Jeg har egentlig ikke helt brukt Galaxy S2, men jeg vil svare på dine spørsmål basert på min erfaring med Jiayu G2.

   1. Fingerfølsomhet av G2 er stor. Det er veldig responsive. Like responsiv som de beste merker som Samsung.
   2. Utformingen er mønstret på Galaxy S2, men litt mindre med 4,0-tommers skjerm. Mine venner trodde det er en Galaxy S2 ved første øyekast.
   3. Det er ekte Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
   4. Opplevelsen er veldig bra. Glatt navigasjon med sitt brukergrensesnitt (UI) og rask Internett-surfing. Jeg er også i stand til å kjøre flere programmer samtidig uten systemet sakker.

   Siden jeg hadde en god opplevelse med G2, det er ingen tvil om at G3 vil være mye bedre.

 21. Vinicius

  Hei Kris Amora ...
  Han har magnetisk sensor?
  gps fungerer perfekt?
  har et gult lys lekker fra skjermen?
  takk

  1. Kris Amora

   Hei!
   Jiayu G2 har en magnetisk sensor. GPS fungerer bra, men du må sette den opp først. Referere til denne videoen for å vite hvordan du skal sette opp GPS: http://www.youtube.com/watch?v=Bdo2mSsIO-0.
   Jeg ser ikke et gult lys eller noen form for lys lekker fra skjermen min.

 22. fran

  Kris, er du sikker på at tallet har 1GB ram? Jeg ser en video på YouTube whith antutu og jeg har sett 500 RAM som x2 stjerners en (whith 512) og antutu benchmark er bedre i x2 enn i g2. Jeg har sett i antelife.com telephons whith falske ram, og jeg tror dette kan være en.
  beklager min dårlige engelsk.
  (kris, at du har 1 gb de ram? allerede satt som i anmeldelser, men se på AnTuTu test og sammenlignet med andre modeller 512 x2 stjerne som en og virkelig liker resusltados ram er like. minst mistenkte.

  1. Kris Amora

   Hi Fran,
   Ja jeg er sikker på at det har 1GB RAM. Jeg hadde ikke teste det med Antutu men Android 4.0 system info viser meg at det er minst 0.96 GB RAM på min Jiayu G2. Og det viser når jeg bruker flere programmer. Telefonen min ikke forsinker selv med mange programmer som kjører samtidig.

 23. Erik Allen

  Kris, Jeg bor i U.S.. Jeg kjøpte denne telefonen fordi det sa det hadde 850/1900mhz 3g, men jeg kan ikke få det til å fungere i det hele tatt. uansett hva sim slot jeg bruker uansett hva APN innstillinger jeg bruker. Alt jeg får er edge hastigheter. kanskje du kan hjelpe? noen måte du kan finne ut om det er faktisk 850/900/1900/2100 mhz WCDMA? og hvis det er få hvordan jeg gjør det for å jobbe i U.S.. på 3g?

  Erik

  1. Kris Amora

   Hei Erik,

   Dessverre, Jeg vet ikke hvordan å gjøre det arbeidet i USA siden jeg ikke bor der. Det er lagt ut i sin offisielle hjemmeside at det er WCDMA 850/900/1900/2100 MHz. Prøv å kontakte dem direkte gjennom deres oversatt nettside her: Kontakt Side av Ejiayu.com. Jeg håper det hjelper.

   Med vennlig hilsen,
   Kris

 24. Erik Allen

  Kris,

  takk for svar men jeg har forsøkt å kontakte dem, og de synes villige til å hjelpe. kanskje med kontaktene dine noen ville svare deg.

  1. Kris Amora

   Hei Erik,

   Har du prøvd å oversette meldingen til kinesisk? Kanskje de ikke kan forstå engelsk som er grunnen til at de ikke svare på spørsmålet ditt. Allikevel, Jeg skal prøve å se. Jeg håper jeg kan hjelpe deg med problemet ditt. Også prøve å finne noen svar på Android fora. Du kan også være lurt å sjekke dette nettstedet: gizchina.com. Forfatteren er basert i Kina. Han kan være i stand til å hjelpe deg.

 25. Erik Allen

  Takk Kris, Jeg setter pris på din hjelp. Det er en fin telefon ville være så stor hvis 3g jobbet i USA.

 26. Erik Allen

  Kris

  Var du i stand til å få et svar fra Jiayu.?

  1. Kris Amora

   Hei Erik,
   Jeg har forsøkt å kontakte dem. Jeg venter fortsatt på svar deres. Hva med deg? Har du funnet noen svar?

 27. Erik Allen

  Kris,

  Jeg virkelig setter pris på din hjelp. Jeg har ikke fått noe svar. Jeg håper at med bloggen din og vurderinger vil de svare deg. jeg vil bare gjerne et svar uansett . som "dette er hva du gjør for å få det til å fungere’ eller "beklager vi var galt, og det fungerer ikke’

  1. Kris Amora

   Hei Erik,
   Jeg har fortsatt ikke fått noe svar fra ejiayu. Jeg vet ikke hvorfor de ikke ville svare. Jeg håper bare at noen kommer opp med svarene. Det må være noen der ute fra USA som også har kjøpt denne telefonen…

   1. Juan K Correa

    hi kris,
    Gratulerer til din utmerkede nettsiden. Dette er svært nyttig for folk som er interessert i dual sim mobiltelefoner, og ikke har reelle referanser nærheten.
    Jeg bli anmodning fra Erik Allen. Jeg bor i Colombia (Sør-Amerika) og jeg er interessert i denne telefonen (Jiayu G2), så jeg vil være sikker på at frekvensen støtter WCDMA 850 og 1900MHz.
    takk

    1. Kris Amora

     Hei Juan,

     Takk for din støtte! Trygg, Jeg skal prøve mitt beste for å bringe korrekt informasjon om de nyeste kinesiske smartphones.

     Som for Jiayu G2 WCDMA frekvenser, Jeg er nå usikker spesielt med Erik problem. Det ville være fint å høre fra andre Jiayu G2 brukere fra USA eller fra land med 850/1900 3G frekvenser.

     Med vennlig hilsen

 28. Juan K Correa

  Sikkert, Jiayu G3 vil være tilgjengelig snart, som selskapet har besluttet å oppgradere Jiayu G2 med den nye Mediatek dual-core prosessor MTK6577, tilby bedre ytelse!

  1. Kris Amora

   Takk for info Juan! Jeg håper den nye dual core Jiayu G2 vil være billigere enn G3. Hvis ikke, folk kan ignorere det og gå for mye nyere G3.

 29. Erik Allen

  Kris,

  takk for dine forsøk, men jeg tror faktisk Jiayu har løyet om specs hvis de var ekte ville de ha svart på deg. Jeg tror ikke de bryr seg om sluttbrukeren.

  Erik

  1. Kris Amora

   Hei Erik,

   Jeg beklager at jeg ikke kunne hjelpe deg mye. Men jeg håper fortsatt vi vil finne svar snart.

   Med vennlig hilsen

 30. erik allen

  Kris,

  Du har prøver å hjelpe mer enn noen, og jeg takker deg for at

 31. Erik Allen

  Kris,

  Noe hell?

  1. Kris Amora

   Hei Erik,

   Uten hell i det hele tatt. Det var ingen respons fra Ejiayu. Jeg bare venter på noen Jiayu G2 eiere fra USA eller fra land med 850/1900 MHz 3G-frekvenser å legge inn sine erfaringer på telefonen.

 32. wangiles

  Hei, fastcardtech.com har ennå ikke gitt meg min Jiayu g2. Jeg kjøpte den 27. juni 2012 og fortsatt har ennå til å motta den? Har du noen ide hvem jeg kan kontakte?

  1. Kris Amora

   Hei! Prøv e-post disse adressene: payment@fastcardtech.com, support@fastcardtech.com, service@fastcardtech.com
   Inkludere i meldingen ordrenummeret.

 33. Erik Allen

  Kris,

  takk igjen, nå virkelig tror spesifikasjoner er ikke ekte. den bør svare deg jeg tror som bloggen din er vidtrekkende. det viser bare mangel på respekt de har for sluttbrukeren.

 34. Erik Allen

  Kris,

  noen anbefalinger på et selskap som produserer en telefon som passer hva jeg leter etter?

  1. Kris Amora

   Hei Erik,
   Du kan sjekke ut disse nye telefonene: K-touch V8 Bumblebee II, Xiaomi M2, Newsmy Newman N1, Stjerners N9880, Carpad Note5 F6. De angivelig støtte 850/1900 MHz WCDMA frekvenser.

   Du kan besøke noen av de offisielle nettsider oversatt i Google her: k-touch.cn, xiaomi.com. Det kan være en god idé å kontakte disse selskapene om WCDMA frekvenser for å være sikker.

 35. Praveen

  venn, gjør denne telefonen støtter autofokus på videoopptak ??

  1. Kris Amora

   Hei! Ja, det støtter autofokus og videoopptak.

 36. wangiles

  Hei. Er du i stand til å finne kompasset app for Jiayu g2?

  1. Kris Amora

   Hallo! Prøv å laste ned app “Kompass”. Men du må sette opp din GPS første.

 37. wangiles

  Hei. E-kompass arbeider? venter på u å vise

 38. Enzo

  Hei Kris, Jeg falt på nettstedet ditt, og denne diskusjonen jeg fant interessant, fordi jeg var på utkikk etter informasjon om denne telefonen.
  Jeg har noen spørsmål, Jeg har sett mange videoer, men jeg forstår ikke:
  1 Hvis telefonen er lastet direkte med kabel eller batteri må fjernes
  2 ° Det finnes mange varianter av ovennevnte, noen skriver MTK 6577 prosessor 1GB ram, 1gb ram andre med MTK 6575, andre med mtk6577 512 mb ram, hvordan å fortelle sannheten?
  3 ° Blitsen utløses når skyting eller sving for hånd før?
  4 ° Bedre at Jiayu G2, eller Lenovo a789 (dessverre uten blits)?

  Takk

  1. Kris Amora

   Hei Enzo,

   1. Du trenger ikke å ta ut batteriet for å koble kabelen. Den leveres med en USB-kabel som du kan koble på telefonen eksterne bunn.
   2. Den MT6575 versjonen heter Jiayu G2; dual core MT6577 versjonen kalles Jiayu G2 Plus som har 2 versjoner: 512 MB RAM og 1 GB RAM versjoner.
   3. Jeg vet ikke hva du mener med dette. Men du kan utrydde denne telefonen og flash custom ROMs.
   4. Jeg tror Jiayu G2 Plus er bedre enn Lenovo A789.

   1. enzo

    Takk for svar.

    Med 3 spørsmål (dårlig oversatt fra google), Jeg mente om blitsen lyser av seg selv, eller du må slå den på for hånd før du tar bildet?
    Strålingsverdier du kjenner dem?
    Siste spørsmål, hvordan er resepsjonen eller dekning?

    1. Kris Amora

     Blitsen er automatisk. Det viser på av seg selv når du tar bilder. Jeg har ikke informasjon om strålingsverdier. Basert på min erfaring, mottak eller dekning av Jiayu G2 er veldig bra. Det er lik andre merkede telefoner jeg har brukt.

     1. enzo

      Takk Kris for alle detaljer.
      Jeg har kjøpt ovenfor, virkelig fortjener.
      Hallo

 39. NITH

  Kjære herr eller fru,

  Telefonen min er Jiayu G2 . Nå har jeg hav problem at alle brev i telefonen min det endre til kinesisk. Jeg ønsker å endre det til engelsk . Har du noe imot å veilede meg den måten å endre det. Fordi jeg er så nytt for denne telefonen, og at min nåværende så kan du fortelle meg veien til å endre på engelsk .

  Takk på forhånd for hjelpen.
  Med vennlig hilsen,
  NITH

  1. Kris Amora

   Hei! Først går du til Meny. Klikk deretter på Innstillinger som ser ut som en firkant med 3 knapper. Trykk “Språk & inngang” som ser slik ut: A…
   Klikk på den første linjen som er for Language. Deretter trykker du på den fjerde linjen som er for engelsk.

 40. Marie

  Hei
  telefonen min er en Jiayu G2 1Gb og ved en feil tilbakestiller jeg produserer konfigurasjon. Nå er alt på kinesisk, og jeg vil gjerne ha den tilbake til engelsk. Jeg prøver å forstå råd sendte Kris Amora men jeg kunne ikke finne noe som ser ut som en firkant med 3 knapper osv.. Kan du være så snill å hjelpe meg?

  Mange takk

  M

  1. Kris Amora

   Hei! Bare se etter en grå firkant med blå kanter.

 41. martine

  Hei
  hvor er det mulig å finne en brukerveiledning på engelsk (pdf) Jeg forstår ikke chineese :+(
  takk for hjelpen

  1. Kris Amora

   Hei! Du kan prøve å søke på Google etter Jiayu G2 engelsk bruksanvisning eller du kan besøke Jiayu offisielle nettsted ejiayu.com og kontakte dem.

 42. Bare

  Hei! Jeg har nettopp fått telefonen min Det er hyggelig og rask, men det varmer virkelig mye…. Men egentlig mye! Er det normal? Hvordan kan jeg fikse det? Tusen takk for hjelpen

  1. Kris Amora

   Hei! Smartphones vanligvis blir varme når du bruker 3G, WiFi, spill eller filmer kontinuerlig. Ikke bry deg om det. Det er helt normalt.

 43. merke

  Hei Kris,
  Gode ​​artikler og innhold her. Jeg har noen spørsmål om Jiayu G2 Plus.

  1. Vil det fungere bra i US-. med min standard TMobile og ATT sim-kort?
  Jeg har for tiden en ATT SIM med bare tale og tekst fra jobb og en tmobile forhåndsbetalt
  for personlig.
  2. Ville jeg bli bedt om å oppgradere til en dataplan bare for å snakke og tekst?
  3. Er det noen andre telefoner på markedet du vil anbefale for å dekke mine behov?
  4.Jeg vil også gjerne minst et 5MP kamera med blits.

  Takk,
  Marker

  1. Kris Amora

   Hallo! GSM (2G / EDGE) vil fungere på Jiayu G2 Plus på disse nettverkene. Men, for 3G på telefonen kun støtter WCDMA 2100 MHz. T-Mobile støtter 1700/1900MHz mens AT&T 850/1900MHz. Velg en telefon som støtter operatørens frekvensbånd. Prøv å se på disse telefonene som kan passe din 3G-nettverket:
   HSDPA 850/900/1700/1900/2100 Telefoner
   WCDMA 850/1900/2100 Telefoner

   Bare spør din operatør om du må oppgradere til data plan for diskusjon og tekst.

 44. Kris Amora

  Jiayu G2 bør komme i slutten av mai. Jeg har også lagt merke til at Fastcardtech skrev at på lager, men jeg bare glemte å oppdatere. Jeg tror det er tilsiktet. Jeg er også villig til å kjøpe Jiayu G2 når du forlater. Spesifikasjonene som har fantastiske. Allikevel, lykke til deg!

  Jiayu G2 skulle komme ut på slutten av mai. Jeg har også lagt merke til at Fastcardtech skrevet at det er allerede på lager, men jeg tror de bare glemte å oppdatere den. Jeg tror det ikke er tilsiktet. Jeg også ser frem til å kjøpe Jiayu G2 når det kommer ut. Den har fantastiske specs. Allikevel, lykke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggere som dette: